2020-05-31 14:25

Iohannis cheamă partidele la consultări

 |  17:38
Iohannis cheamă partidele la consultări

Liderii partidelor parlamentare anunta ca vor participa la consultarile organizate saptamana viitoare de presedintele Klaus Iohannis pe tema legilor securitatii nationale.

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, joi, invitatii catre partidele parlamentare pentru consultarile pe tema legilor sigurantei nationale, PSD, PNL si UDMR urmand sa vina marti la Palatul Cotroceni, iar UNPR, ALDE si grupul minoritatilor miercuri, informeaza Administratia Prezidentiala.

Fiecare delegatie poate fi formata din maximum 5 persoane.

Consultarile vor incepe marti, la ora 10.00, prima delegatie fiind cea a PSD, urmata de PNL, la ora 11.00, si UDMR, la ora 12.00.

Miercuri vor veni la Palatul Cotroceni UNPR, de la ora 10.00, ALDE, de la ora 11.00, si grupul minoritatilor nationale, de la ora 12.00.

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, miercuri, intr-un interviu acordat televiziunii publice, ca va chema la consultari partidele politice, in zilele de marti si miercuri, pe tema legilor sigurantei nationale.

Astfel, copresedintele PNL Vasile Blaga a declarat, joi, pentru News.ro, ca initiativa presedintelui Klaus Iohannis de a declansa consultari pe tema legilor sigurantei nationale este binevenita, pentru ca discutia "vine intr-un moment in care sunt foarte multe probleme legate de securitate".


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-04-07Parerea ta...

AL CAPONNE
07 Apr 2016

Iohannis cheamă la consultari GRUPARILE INFRACTIONALE DE CRIMA ORGANIZATA carora li se zice partide ca sa discute poate despre organizarea MAFIOTISMULUI si A CRIMINALITATII MAFIEI in Ro.
@CAPONE...
07 Apr 2016

f.bine zis...
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine