2020-08-12 12:54

Iohannis cheamă partidele la consultări: ”Nu mai avem timp de pierdut!”

 |  19:42
Iohannis cheamă partidele la consultări: ”Nu mai avem timp de pierdut!”

Președintele Klaus Iohannis a anunțat că va începe consultările pentru desemnarea viitorului premier mâine, de la ora 13. Iohannis a cerut Parlamentului să lucreze ”cu celeritate” pentru ca la începutul săptămânii să existe un guvern instalat.

”Florin Cîțu și-a depus azi mandatul, un gest politic pe care îl respect. Dovedește maturitate politică în contextuk coronavirsdului.

Decizia nu schimbă cu nimic faptul că România are un guvern care funcționează, guvernul Orban care ia toate deciziile necesare. Datorită acestor măsuri, chiar dacă mai drastice, dar luate la timp, numărul infectărilor a rămas destul de mic.

Suntem toți responsabili să găsim o soluție democratică la actuala situație politică. Am decis consultări cu partidele mâine la ora 13.00. Nu mai avem nici un moment de pierdut.Solicit Parlamentului să lucreze cu celeritate, astfel ca săptămâna viitoare să avem un guvern stabil, împreună cu care să mă dedic luptei contra coronavirusului. Prioritatea zero e protejarea cetățenilor.

Răfuielile și meciurile politice nu își au deloc rostul” a declarat președintele Klaus Iohannis.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-03-12

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

GICA
12 Mar 2020

PE DOMNUL CATU L-A NUMIT PREMIER DOMNUL IOHANNIS. INSEAMNA CA, UNUL DINTRE CEI DOI NU ESTE COMPETENT...PACAT . AM SPERAT ...DOMNUL IOHANNIS FACE JOCURILE SI INTERESE ALTORA . . .GERMANIA, SUA ETC. ........
CUTINE
13 Mar 2020

Deci , ce vrea să zică cu „nu mai avem timp de pierdut” ? Că până acum a pierdut timpul prin desemnarea antidemocratică a 2 candidați ,din minoritatea parlamentară , încălcând constituția. Articolul 1 aliniatul 3 : România este un stat de drept DEMOCRATIC și social. Așa că președintele nu poate desemna pe cine vrea, deoarece nu este împărat , ci trebuie să desemneze în mod democratic , adică din majoritatea parlamentară și nu din minoritatea parlamentară.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz