2020-08-09 19:28

IOHANNIS cheamă partidele la consultări pe tema JUSTIȚIEI. Vezi programul anunțat de președinte

 |  16:22
 IOHANNIS cheamă partidele la consultări pe tema JUSTIȚIEI. Vezi programul anunțat de președinte

Preşedintele Klaus Iohannis a trimis vineri o scrisoare preşedinţilor partidelor şi formaţiunilor politice reprezentate în Parlament, prin care îi invită la consultări joia şi vinerea viitoare, la Palatul Cotroceni, pe tema situaţiei din Justiţie, a informat Administraţia Prezidenţială.

Potrivit sursei citate, joi, sunt invitaţi la consultări de la ora 15.00 reprezentanţii Partidului National Liberal; de la ora 16.00 - ai Uniunii Salvaţi România; de la ora 16.45 - ai Partidului Mişcarea Populară; de la ora 17.30 - ai Uniunii Democrate a Maghiarilor din România; de la ora 18.15 - ai Grupului parlamentar al minorităţilor naţionale. Vineri sunt invitaţi la consultări de la ora 11.00 reprezentanţii Partidului Social Democrat şi de la ora 12.00 - ai Alianţei Liberalilor şi Democraţilor. Fiecare delegaţie poate fi formată din maximum cinci persoane. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-04-05Parerea ta...

# INJUSTIţIA
06 Apr 2019

JUSTIŢIA = ARMĂ POLITICĂ = a fost , este și va FI FOREVER ....
DEMOCRATIA ORIGINALA CIORDI-ST
07 Apr 2019

daca esti republica bananiera CIORDI-STaN de ce mai ai nevoie de justitie?....facem STABOR si ne inchinam la gainile moarte aruncate de tzigoinerii lui Dragnea Flausatul peste gard...religia satanismul si pedofilia,traficul de cocaina,arme,prostitutie...bine ati venit in SATANI-stan CIORDELE-stan BORDELE-stan adus de FSN si ILIESCU marele diavol in decembrie 1989 in colaborare cu alti satanisti de prin tarile "prietene"
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz