2019-10-14 14:54

Iohannis CRITICĂ adoptarea Codurilor Penale: ”Sunt făcute cu prea mare viteză”

 |  17:09
Iohannis CRITICĂ adoptarea Codurilor Penale: ”Sunt făcute cu prea mare viteză”

Președintele Klaus Iohannis spune că modificările Codurilor penale și legilor justiției sunt făcute cu prea mare viteză și le-a recomandat parlamentarilor să dea dovadă de responsabilitate, pentru că aceste modificări vor avea efecte pe termen lung.

„Din capul locului mi-am exprimat scepticismul în privința acestor modificări care mie mi se par prea ample și făcute la prea mare viteză”, a spus președintele.

„Eu nu pot decât să recomand Parlamentului să abordeze cu maximă răspundere aceste modificări legislative, fiindcă ele vor avea efecte pe termen lung”, a adăugat Iohannis.

Întrebat dacă va merge în Parlament pentru a le transmite aleșilor un mesaj, președintele a răspuns: „De aici, de la Bruxelles, nu o să vă spun ce am de gând să fac, dar cu siguranţă o să avem mai multe discuţii pe această temă”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-12-14Parerea ta...

LEVST.
14 Dec 2017

toate trec cu mare viteza, pentru mintea sa melceasca, bine adapostita intre oase mai groase decat usa seifului trezoreriei, toate trec cu viteza pentru un crieras care pluteste in trigliceride, numai zilele dintre vacante , abia trec...Auziti, milogul nenorocit , el "nu poate DECAT sa recomande...", pai daca asta e toata putereea unui pres-edinte, la ce bun atata cheltuiala cu a asemenea jivina?
LEVST.
14 Dec 2017

-cont- "... mimeaza acest lucru , de fapt este permanent incalcata de "alesi"...Vezi cazul parlamentului de 300 membri, care -ulterior- a devenit aproape dublu...
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
15 Dec 2017

Dan Alexe: PSD-ul este cea mai scârboasă mafie ajunsă vreodată la putere în România//„Comuniștii aveau o strategie, un program social, încurajau literele, au dat un Labiș, au subvenționat școli de literatură, au lăsat să iasă un Marin Preda, aveau o viziune largă, utopică, deși n-au creat mecanismele care ar fi prevenit corupția. Cu PSD-ul, însă, s-a ajuns la cea mai de jos treaptă din istoria României. Ăștia nu citesc, disprețuiesc cultura, nu au un proiect de societate. Dejecții, hazna, mafie provincială. Doar lașitatea atavică a românilor face că n-am ajuns încă la primele asasinate politice. Dar nu mai e mult, că se simt încolțiți, șobolanii… ”, scrie fostul dizident Dan Alexe pe contul său de Facebook. Dan Alexe a comentat și atitudinea Gabrielei Firea, precum și prostia lui Liviu Dragnea: „În luptă cu Tudose pentru a dirija prohodul lui Dragnea, Gabriela Firea se bate în (indescriptibilul său) piept cu Revoluția: — „Cred ca au murit prea multi romani la Revolutie pentru a ne mai fi frica de ceva si pentru a nu ne mai exprima punctul de vedere.” Câtă vreme principalul responsabil al masacrului de la Revoluție, Ion Iliescu, e președinte de onoare al PSD, ne e limpede că Gabriela Firea nu risca atunci nimic. Ea era, oricum, doar o loază adolescentă într-un liceu industrial din Bacău. Acolo a învățat cum e cu banda rulantă. Trebuie să fii tare prost și naiv și incult și rupt de lume, ca să furi cât a furat Dragnea din bani europeni și naționali, prin construcții șubrede, cu acte false, fără să te gândești că într-o zi o să ai un control, sau să speri că atunci când vine plasa peste tine ai să reușești, pornind de la nivelul județului Teleorman, să convingi că te persecută pe tine personal SUA sau Soros. Cum o zic mereu: prostul crede că nici tu nu știi.”
ANONIM
18 Dec 2017

Probabil domnul Johannis discută în termeni de prin legile fizicii despre legile din justiție ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray