2020-08-09 12:19

Iohannis critică obedienţa lui Victor Ciorbea

 |  16:48
Iohannis critică obedienţa lui Victor Ciorbea

Preşedintele Iohannis este indignat de demersul Avocatului Poporului, care acţionează în beneficiul unui singur om, a declarat purtătorul de cuvânt al preşedintelui, Mădălina Dobrovolschi, referindu-se la acţiunea lui Victor Ciorbea care a sesizat Curtea Constituţională cu privire la Legea 90/2001.

Purtătorul de cuvânt al Preşedinţiei, Mădălina Dobrovolschi, a declarat că “preşedintele României este indignat de acţiunea din această dimineaţă a Avocatului Poporului, o acţiune cu un unic beneficiar. Preşedintele României este surprins de rapiditatea cu care Avocatul Poporului vrea să fie util noii majorităţi”. Ea a subliniat că strădaniile unei persoane condamnate care vrea să devină premier nu intră în atribuţiile Avocatului Poporului, în plus, această acţiune “deschide poarta condamnaţilor penali să conducă”. Revenim cu amănunte.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-05Parerea ta...

CROCODILUL FLAMAND
05 Ian 2017

HA HA.........PAI NE INTOARCEAM IN 1989....TERORISTUL MITRALIERA GELU VOICAN A FOST SCOS DIN PUSCARIE SA ASASINEZE DEMONSTRANTII CARE ERAU CONTRA LUI ILIESCU.....SI JUSTITIA MILITARA A PROTEJAT ACESTI TERORISTI TIMP DE 27DE ANI......CIORBEA E SI EL UN PUPINCURIST LA FSN-ILIESCU-22DECEMBRIE......TERORISTII FSN SE AJUTA INTRE EI.,...SUNT COMPLICI LA TOATE CRIMELE...MA MIR CA NU DA O LEGE SPECIAL PENTRU GHITZA...CEVA DE GENUL GRATIEM ORICE INFRACTUNE FACUTA DE CLICA LUI ILIESCU
CROCODIL DE COTROCENI
05 Ian 2017

BAROSANE BAGA-L IN MASA PE CHIORUL TIMPIT SUGATOR DE SULE ROSI . ARE SI EL BELELE NEREZOLVATE DE CIND ERA LA CONDUCERE
ANDRONACHE DORIN
10 Ian 2017

Tara condusa de un presed inte penal falsificator si vanzator de copii roma ni pentru organe Ce mai v rei de atat Penalulacesta sadeadalectii de moralit ate TACI DRACULUI CA STA RNESTI MANIE!
IMORALUL IOHANIS
10 Ian 2017

CE tara ce presedinte!!!a facut tot ce a putut ca romanii sa fie prostiti si inselati Auneltit ra sturnarea guvernului pont a prin uciderea cu buna s tiinta a zeci si zeci de tineri apoi cu un cinism demn de un om ca el i a i ndemnat pe tineri sa iasa in strada O sa plates ti !!
LEGEA ESTE LEGE D LE IOHANIS
10 Ian 2017

spui ca dragnea este pena l dar d ta ce esti Pe cin e prostesti ?Crezi ca lum ea este proasta asa i ? d E CE AI FURAT CASA DOAM NE TRESTIAN AVEAI NEVO IE SAU ESTI LACOM? esti presedinte de tara ? nu t i e rusine?
TINERII
10 Ian 2017

aU FOST PLATITI DE ONG UR ILE LUI soros ACUM DACA NU PLATESTE NU ARE TINER I IN STRADA aTI VAZUT LA CIOLOS AU VENIT 2 OAMENI pAI DE CE SAVENIM DACANU PLATESCMI AU ZIS CATIVA
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz