2020-07-04 03:19

Iohannis dă asigurări că "nu vor exista tăieri de salarii şi pensii"

 |  15:54
Iohannis dă asigurări că "nu vor exista tăieri de salarii şi pensii"

Preşedintele Klaus Iohannis dă asigurări că în perioada următoare nu vor exista tăieri de salarii şi pensii. Totodată, şeful statului i-a avertizat pe cei din PSD "să nu cheltuie banii românilor" în timpul guvernării interimare.

"Este nevoie de un guvern care închide cu responsabilitate bugetul pe anul 2019. Şi în acest context este important de subliniat şi avertizez PSD-ul să nu cheltuie banii românilor în această fază de interimat. Este nevoie de un guvern, urgent, care vine şi repară greşelile făcute de PSD în economie. Şi aici vreau să fac o afirmaţie şi ştiu foarte bine ce spun, cu toată claritatea: nu vor exista tăieri de salarii şi pensii. Şi spun acest lucru pentru a contrazice o afirmaţie mincinoasă a pesediştilor. Vreau să repet: nu vor exista tăieri de salarii şi pensii", a afirmat preşedintele Iohannis într-o declaraţie susţinută la Palatul Cotroceni.

Anterior, Iohannis a avut consultări cu partidele şi formaţiunile parlamentare în vederea desemnării unui candidat pentru funcţia de prim-ministru.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-10-11Parerea ta...

ANONIM
11 Oct 2019

Acest Dummklaus in intrece pe ponta la minciuni....minte de ingheata apele ptr a si asigura inca 5 ani de somn si turism pe banii prostilor...in special cei ce il vor vota
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz