2020-05-27 03:21

Iohannis dă LOVITURA finală PSD: ”Nu accept nicio propunere de REMANIERE”

 |  18:09
Iohannis dă LOVITURA finală PSD: ”Nu accept nicio propunere de REMANIERE”

Președintele Klaus Iohannis a ieșit miercuri seara cu un atac fără precedent împotriva Guvernului Dăncilă, anunțând că nu acceptă nicio propunere de ministru făcută de actualul premier. Șeful statului a crititat și modul în care ALDE a ieșit de la guvernare ”spălându-se pe mâini” de trecut.

Iată principalele declarații ale președintelui Klaus Iohannis de miercuri seara, conform G4media:

”Degringolada de la nivelul guvernării confirma disprețul cu care PSD și ALDE îi tratează pe români.

Interesele lor sunt mai presus de interesele cetățenilor. E rezultatul firesc al doi ani și jumătate de guvernare haotică și coruptă.

Prin votul din 26 mai, românii au transmis un mesaj extrem de clar, pe care PSD și ALDE se fac că nu-l înțeleg Într-o Românie normală, un vot ca cel din 26 mai ar fi dus direct la demisia guvernului.

În continuare, sunt convins că un guvern PSD nu este potrivit pentru România și nu poate rămâne în funcțiune Această guvernare toxică e încă ținută în viață de configurația parlamentară România parcurge o criză guvernamentală, dar eu nu voi gira susținerea acestui guvern OSD și ALDE sunt vinovate pentru eșecul guvernării.

Încercările ALDE de a se spăla pe mâini sunt ridicole. După ce ai stat la masă cu PSD, ai masacrat justiția, nu mai păcălești pe nimeni că nu ești vinovat.

Deciziile mele: nu accept nici o propunere de remaniere din partea acestui guvern. Resping în integralitate remanierea propusă de premier Resping propunerea pentru Ministerul Justiției. PSD și ALDE sunt vinovate pentru dezastrul actual.

Nu voi tolera propuneri care sunt împotriva valorilor democratice Resping propunerea pentru Educație (Șerban Valeca – n.red). Nu voi accepta propuneri care să fragilizeze domenii-cheie precum educația. Nu avem nevoie de soluții ale trecutului.

Resping propunerea de vicepremier pe teme economice.

Există decizii asumate de statul român în baza parteneriatului strategic cu parteneri occidentali pe care nu vreau să le periclitez cu numiri precum cea înaintată de PSD. Nu pot accepta propuneri contrare acestei direcții.”


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-08-28

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
28 Aug 2019

foarte bine....sa dispara guvernul asta pana nu e prea mare paguba
ANONYMOUS
29 Aug 2019

Huoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
BABUIN
13 Sep 2019

Numai prostul are idei fixe si permanente
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine