2020-02-29 00:11

Iohannis DĂ SEMNALUL decisiv de la Sibiu: ”Trebuie să SUPORTĂM politicieni care vor să-și CUREȚE dosarele”

 |  21:38
Iohannis DĂ SEMNALUL decisiv de la Sibiu: ”Trebuie să SUPORTĂM politicieni care vor să-și CUREȚE dosarele”

Într-un interviu acordat TVR înainte de Summitul de la Sibiu, președintele Klaus IOhannis și-a exprimat regretul că există în România politicieni populiști, antieuropeni care nu vor decât să-și spele dosarele din justiție.

”Daca vorbim despre lideri populisti trebuie sa recunoastem ca avem lideri populisti in tara. Sunt lideri de partide mari care au discurs antieuropean, impotriva strainilor. Este pacat.

Romania merita sa aiba un discurs politic pro european. Romanii nu isi doresc sa plece din Europa. Sunt milioane de romani in UE. Ei vor sa ramana in Europa. Exista acesti populisti care ne spun ca Europa nu este solutia buna, altii care spun ca UE trebuie desfiintata ca UE creeaza probleme nationala.

Nu, ele se creeaza acolo unde avem politicieni ... din pacate si noi trebuie sa suportam politicieni care cu scopul de a curata dosare au pus in pericol justitia, avem discutia nefericita despre statul de drept in Romania. Sunt politicieni care isi doresc sa nu raspunda pt faptele lor.

Romanii isi doresc o tara dreapta, una europeana, prospera si trebuie sa intelegem foarte bine” a declarat președintele Iohannis într-un interviu la TVR.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-08Parerea ta...

ANONIM
08 Mai 2019

Bai alogenule mincinos ,nu tu ti ai ascuns dosarele hotule cu 70 de dosare penale Tu cu femei ta ati constituit un grup infractional Chiar daca te dai ,, Alba ca zapada'' tu ramai un hot borfas si un alogen contra Romaniei!Poti sa zici ce vrei si cat vrei Lumea te stie si te cunoaste cate parale faci !
ANONIM
08 Mai 2019

A vrut sa puna in pericol ,,justitea'' si,, coruptea''Venetic scarbos !
GHITA BIN LADEN CIUMA ROSIE
08 Mai 2019

totul se va rezolva dupa alegeri....ciuma rosie se duce dracului ca la referendum o sa votam DA........la referendum o sa votam DA........la referendum o sa votam DA........NICIUN FEL dE AMNISTIE PENTRU CORUPTI SI MAFioti
@ ANONIM PLATIT DE MAFIA PSD
09 Mai 2019

Mergi la pdsihiatru iar mafia psd la puscarie. Noi romanii adevarati MERGEM LA REFERENDUM SA SCAPAM TZARA DE DEMENTI CA TINE SI DE HOTI CA MAFIA PSD.
MAIKA LAZAR
09 Mai 2019

Daca te suporti pe tine, trebuie sa-i suporti si pe altii, PENALULE!
GOGU
09 Mai 2019

Hai penalilor, jigniți președintele României! Atât va duce capul! De unde nu-i, n-ai ce cere!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine