2019-10-20 22:54

Iohannis dă SEMNALUL românilor după Brexit: ”Pentru noi arată foarte bine”

 |  18:17
Iohannis dă SEMNALUL românilor după Brexit: ”Pentru noi arată foarte bine”

Preşedintele Klaus Iohannis participă joi şi vineri la summitul UE de la Bruxelles, unde se va discuta, între altele, și despre Brexit.

„Despre Brexit o să vă spun mai multe probabil mâine (vineri - n.r.), după ce terminăm discuţia, dar aşa, în deschidere, pot să vă spun că, aşa cum stăm acum, pentru noi arată foarte bine”, le-a spus şeful statului jurnaliștilor, înainte de reuniunea Consiliului European.El a arătat că joi se va discuta despre mai multe teme „complicate”, printre care şi solicitarea Marii Britanii de a avea o poziţie comună privind Rusia.„Asta este una dintre temele pe care le vom discuta astăzi şi împreună cu ceilalţi lideri vom găsi cu siguranţă un punct de vedere comun, care pe urmă va fi comunicat. Nu este singura temă complicată astăzi, ştiţi bine că avem, bunăoară, politica de tarife la oţel şi aluminiu, care sunt în continuare în discuţie, se pare chiar că avem ceva şanse de negociere, şi în acest fel vom avea astăzi foarte târziu discuţia, poate se mai mişcă ceva. Avem, de asemenea, discuţii pe relaţia Uniunii cu Turcia, în pregătirea unui summit care este planificat luna viitoare, avem mâine discuţii pe Brexit. Iată o agendă extrem de bogată şi destul de complicată astăzi şi mâine”, a menţionat şeful statului.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-03-22Parerea ta...

LEVST.
22 Mar 2018

Meraviglia ! Meraviglia! Il muto parla! Daca iar s-a trezit din amoc, iohan-balenu si voroveste, inseamna ca iar o sa bata vantul cu lapte praf si o sa curga miere de pioneze, ultima data a fost de cuisoare!
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
22 Mar 2018

si noi ce ar trebui sa facem acum....sa strigam HEIL MERKEL...HEil MERKEL....PUie MoNTA...HUIE MiTLER
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
22 Mar 2018

adica mai exact Johannis ar trebui sa stie ca MERKEL este o persoana care nu mai are viitor...nici macar in Germania daramite in Europa//sau probabil ca stie si el dar nu-i vine sa creada Americanii nu vor sa mai auda de ea
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray