2020-01-27 14:27

Iohannis: “Dăncilă continuă să demonstreze tuturor că nu mai are ce căuta în fruntea Guvernului”

 |  14:32
Iohannis: “Dăncilă continuă să demonstreze tuturor că nu mai are ce căuta în fruntea Guvernului”

Preşedintele Klaus Iohannis a lansat miercuri un nou atac frontal la adresa premierului Viorica Dăncilă. Șeful statului o acuză pe aceasta că ”încalcă flagrant Constituţia şi afectează grav credibilitatea României”, continuând să demonstreze ”că nu mai are ce căuta în fruntea Guvernului”.

”Doamna Viorica Dăncilă continuă să demonstreze tuturor că nu mai are ce căuta în fruntea Guvernului. Refuzul de a se consulta astăzi cu Preşedintele României pe o problemă care vizează reputaţia ţării noastre este o încălcare flagrantă a Constituţiei. Gestul premierului arată, totodată, diletantismul şi o totală lipsă de responsabilitate politică. Încăpăţânarea prim-ministrului de a-şi susţine prietenii politici pentru o funcţie în Uniunea Europeană, în ciuda evidentelor probleme de integritate, a dus deja la un eşec uriaş şi riscă să producă daune semnificative României, inclusiv pierderea portofoliului de comisar european pe Transporturi de către ţara noastră”, a mai spus Iohannis.

”Îi atrag atenţia în mod public doamnei Dăncilă: încetaţi să mai riscaţi credibilitatea ţării pentru interese meschine de partid! Guvernarea dumneavoastră a făcut deja mult prea mult rău României, opriţi-vă! Nu mai faceţi de ruşine România cu toţi oamenii neprofesionişti şi cu probleme de integritate pe care insistaţi să îi nominalizaţi atât în

”Îi cer din nou premierului să respecte Constituţia şi legile ţării şi să facă o nouă nominalizare pentru poziţia de comisar european, doar în urma consultării cu Preşedintele României şi după obţinerea avizului Parlamentului”, a încheiat președintele.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-10-02Parerea ta...

CE CHESTIE !
02 Oct 2019

Vede ce jigodie mincinoasa este acest sasalau homo dar tot pe a lui o tine ca curva care se ineaca
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
02 Oct 2019

guvernul e o adunatura de talhari condusi din puscarie de tiganul flausat
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine