2019-10-20 04:09

Iohannis, DISCURS extrem de DUR pentru noul Guvern: ”Terminați cu ȚOPĂIALA fiscal-bugetară”

 |  19:47
Iohannis, DISCURS extrem de DUR pentru noul Guvern: ”Terminați cu ȚOPĂIALA fiscal-bugetară”

Miniștrii cabinetului Tudose au depus jurământul, rând pe rând, în fața președintelui Klaus Iohannis și a celor doi șefi ai camerelor Parlamentului.

La finalul ceremoniei, președintele Klaus Iohannis a transmit un mesaj guvernului învestit.

” Noi, românii avem mare nevoie de un succes guvernamental. Au trecut abia 6 luni de când am învestit un guvern psd-alde, o formula scurta aceste sase luni: ati bagat tara in criza pentru ca nu ati stiut sa guvernati. Ca e vina fostului premier sau a altcuiva nu e o analiza pe care trebuie sa o fac eu. Dar faptele raman. Si dovada e motiunea de cenzura prin care ati depus propriul guvern, o noutate in spatiul european.

Fostul guvern va ramane in istorie pentru nefericita ordonanta 13 iar coalitia ptr ca si-a demis propriul guvern. Gasim, surprinzator un nou program de guvernare, noi taxe, noi impozite, contraimpozite, in puncte sensibile, nu veti mai putea merge in fata romanilor sa spuneti ca acest program a fost votat. Un astfel de comportament nu e predictibilitate fiscala, induce dubii in randul mediului de afaceri, dar va rog sa terminati cu aceasta țopăială fiscal bugetara, fiti solidari cu romanii, guvernati responsabil, in marja de deficit de 3%.

Fie ca aceasta a doua incercare de guvernare sa aiba mai mult succes decat prima, românii și-o doresc, eu mi-o doresc” a declarat Iohannis la Palatul Cotroceni. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-06-29Parerea ta...

FISC
29 Iun 2017

Nu strica ce merge
GUVERN
29 Iun 2017

Este cel mai jalnic si incompetent guvern din istorie.cel putin ala de la finante este dezastru.auzi tembelii cica declaratii de patrimoniu ca sa stie hotii ce sa fure ,aberatii cu impozit pe venit ,solidaritate.astia cred ca vor fi linsati.
PDS
29 Iun 2017

Astia de la acest .guvern zici ca sunt adunati din tomberoane de gunoaie.nu i-ar angaja nici dracu la privat
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray