2019-10-23 16:23

Iohannis, după atacul lui TOADER: Nu există niciun conflict şi niciun temei pentru sesizarea CCR

 |  11:22
Iohannis, după atacul lui TOADER: Nu există niciun conflict şi niciun temei pentru sesizarea CCR

Preşedintele Klaus Iohannis spune că DNA este o instituţie cu rezultate remarcabile şi se declară comnvins că, dacă apar probleme, "există toate instrumentele necesare pentru a face ordine".

"DNA este o instituţie cu rezultate remarcabile. Dacă apar probleme, sunt convins că există toate instrumentele necesare pentru a face ordine. Atunci când apar probleme, şi în toate sistemele mari apar probleme, este bine să se acioneze repede, ferm", a declarat Iohannis, miercuri, la Parlement, unde a participat la primul Summit Parlamentar al Formatului Bucureşti (B9).

Şeful statului a comentat şi sesizarea Curţii Constituţionale după refuzul său de revocare a procurorului şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, spunând că nu există niciun temei şi niciun conflict între Guvern şi preşedinte pentru sesizarea CCR.

"Putem să înţelegem că ministrul Justiţiei este personal nemulţumit că nu i s-a acceptat propunerea de revocare, dar de aici şi până la un conflict constituţional este cale lungă", a afirmat Iohannis.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-04-18Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray