2019-10-15 22:08

IOHANNIS, după ce DRAGNEA a spus că a contribuit la condamnarea sa: „NU sunt implicat. Omul şi-a luat o pălărie prea mare!”

 |  15:31
IOHANNIS, după ce DRAGNEA a spus că a contribuit la condamnarea sa: „NU sunt implicat. Omul şi-a luat o pălărie prea mare!”

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, într-o conferinţă de presă susţinut la Summit-ul NATO de la Bruxelles, că nu a contribuit la condamnarea lui Liviu Dragnea, afirmând că liderul PSD şi-a luat "o pălărie prea mare" şi nu face faţă, astfel că i s-au terminat argumentele politice şi acum începe cu atacuri la persoană, la familie. Preşedintele consideră că liderul PSD are o "abordare inadecvată", ceea ce este îngrijorător pentru că este preşedintele celui mai mare partid, este preşedintele Parlamentului şi "conduce prin interpuşi Guvernul".

"Nu sunt implicat (în condamnarea lui Liviu Dragnea –n.r.) şi apucături dictatoriale nu am avut niciodată şi nici nu îmi propun să am. Nu l-am ascultat, nici nu cred că v-aţi aşteptat, dar am citit anumite ştiri. E îngrijorător. Este, între timp, mai mult decât evident că omul şi-a luat o pălărie prea mare, nu face faţă. Cu această pălărie prea mare, lui Dragnea i s-au terminat argumentele politice şi începe cu atacuri la persoană, la familie, o abordare inadecvată, şi dacă ar fi un simplu politician aş lăsa-o aşa, la inadecvată, dar este foarte îngrijorătoare, fiindcă acest om conduce cel mai mare partid, este preşedintele Parlamentului şi conduce prin interpuşi Guvernul", a spus Klaus Iohannis, citat de News.ro.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, susţine că prim-vicepreşedintele PNL, Raluca Turcan, i-a spus preşedintelui Klaus Iohannis că, dacă "aranjează" condamnarea sa în dosarul angajărilor fictive, ea va da jos Guvernul Dăncilă a doua zi. Dragnea susţine că e clar că "miza principală a lui Iohannis este ca el să nu mai existe. De asemenea, acesta a povestit că un ofiţer activ al serviciilor secrete i-a spus că a participat la o întâlnire cu şefii unor instituţii, iar aceştia vorbeau că au "rezolvat un judecător" din dosarul său şi vor lucra în continuare pentru a-i face să-l condamne, opinia sa fiind că preşedintele Klaus Iohannis a contribuit la condamnarea lui.

"Eu vă spun ce vorbeau Raluca Turcan şi Ludovic Orban, şi vorbind şi cu oameni din PSD, şi cu oameni din alte partide. Raluca Turcan i-a promis preşedintelui Iohannis că, dacă dumnealui aranjează condamnarea mea, ea garantează că dă Guvernul jos a doua zi. Condamnarea mea s-a realizat, Guvernul n-a picat. Bun, nici acum nu au înţeles şi nu vor înţelege niciodată ce înseamnă acest partid, ce înseamnă PSD. (...) Nu-s prost. E clar ca miza principală a lui Iohannis este ca eu să nu mai exist.", a spus Liviu Dragnea, miercuri seara, la Antena 3.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-07-12Parerea ta...

@ANONIM
12 Iul 2018

Bai gunoaielor bolsevice ati citit constitutia Romaniei ? Presedintele are atributiuni limitate borfasilor care aveti creere spalate de latrina 3 si closetul tv al fugarului ghita. Mai bine avorta mata decat sa lase sa existe unul ca tine sustinator al mafiei psd. Tu ai averea puscariasului drak-nea gunoiule. Astia sunt social -democrati bestie ce esti ?
ANONIM
12 Iul 2018

tu AI averea sasului asta cu 2 cetatenii care a urgisit romanii fugarindu i din case ca sa le ia el sau organizatia sa nazista ?Esti deacord ca sasul sa vanda interesele tarii tale in interesul altei tari de la care primeste decoratii?Esti deacord cu faptul ca individul a falsificat acte a retrocedat ilegal imobile si a facut fals in declaratii A facut trafic de copii romani pentru organe Esti de acord ca tara ta sa fie condusa de un hot tradator de tara?Arata mi un singur ziar in care sa scrie ca Dragnea a facut averea ilegal cum scriu ziarele despre IOHANNIS Ai citit ''justitiarul ''sau'' justitiarul de Sibiu''sauCotidianul Sunt pline de nelegiuirile facute de acest individ alogen
@MACACPEDRAGNEA
13 Iul 2018

TARANOIUL DIN TELEMORMAN SIMTE CA SE STRINGE STREANGUL INJURUL RITANULUI SAU . NU SCAPA , NU CRED CA MAI ARE MAI MULT DE 2-3 LUNI DE LIBERTATE . " FETITELE " DE LA JILAVA I-L ASTEPTA CU NERABDARE .
@@MACACPE DRAGNEA
13 Iul 2018

TE POTI CACA SI IN GURA LUI MUMA-TA SI A TOT NEAMULUI TAU DE ERORI GENETICE ,COZI DE TOPOR SI TRADATORI DE ROMANI
@MACACPEDRAGNEA
14 Iul 2018

AM DERANJAT HAITA DE APLAUDACI AI LUI DRACNEA . NENOROCITII ASTIA DE BOLSEVICI CARE STRABAT ROMANIA PENTRU 50 DE LEI , UN SANDWICH SI O STICLA DE APA . URITA VIATA AVETI BAI ANIMELELOR ROSII . VEDEAVASI PE TOTI LINGA DRACNEA , LA JILAVA .
@IOHANIS
14 Iul 2018

IMPLICA-TE TATA , URGENTEAZA-I DOSARELE PINA NU O TAIE SI ASTA SPRE BRAZILIA SAU MADAGASCAR . DNA TREBUIE SA PUNA SECHESTRU PE TOT CE ARE TARANOIUL FLAUSAT .
ANONIM
14 Iul 2018

Ce sa se implice daca el insusi e tatal mafiotilor un individ corupt si malefic Ce casa a cumparat in germania pentru cei 2 parinti ai sai Ai vazut o E ca un palat Din ce bani a cumparat o din meditatii?Ei as ,din banii primariei Sibiu din banii aeroportului Sibiu Aeroport transformat de el si acolitii sai intr o cloaca buna de stors bani Alo DNA cand vei binevoi sa incepi urmarirea acestui individ josnic si hot Astepti sa ajunga la prescriptie ,asa i Mafiotilor
ANONIM
15 Iul 2018

NOI ROMANI NEIMLICATI, DUPA 1989, IN CONDUCEREA POLITICA A STATULUI, DAR CARE AM SUPORTAT DEZAMAGIRI, UMILIRE, PAGUBIRE MATERIALA LA NIVEL NATIONAL, DEFAIMAREA SI TRADAREA NEAMULUI ROMANESC SOLICITAM ABOLIREA IN REGIM DE URGENTA A CLASEI POLITICE FORMATA DIN POLITRUCI , A DEMOCRATIEI MIMATE SI A CAPITALISMULUI SALBATIC DE CUMETRIE.
ANONIM
16 Iul 2018

O afirmație a lui Liviu Dragnea despre "chestiuni" despre care știut că "funcționează" pe la treburile de pe la justiție, la care Iohanis răspunde negativ ? Considerați că președintele Iohannis ar trebui să solicite CSM verificarea posibilelor fapte ce ar fi contribuit la astfel de afirmații ale lui Liviu Dragnea despre președintele Iohannis sau Liviu Dragnea ar fi trebuit să solicite CSM astfel de verificări ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray