2020-07-05 18:18

Iohannis: "După moţiunea de cenzură trebuie un Guvern de tranziţie". Preşedintele vrea implicare totată din partea PNL

 |  13:27
Iohannis: "După moţiunea de cenzură trebuie un Guvern de tranziţie". Preşedintele vrea implicare totată din partea PNL

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, sâmbătă, la Iaşi, că după ce moţiunea de cenzură va fi adoptată de Parlament este nevoie de un guvern de tranziţie care să pregătească alegerile şi bugetul pe anul viitor. Totodată, şeful statului aşteaptă "implicare maximală, totală, eficientă, de bună credinţă din partea Partidului Naţional Liberal pentru a trece această perioadă de tranziţie".

"Acum începe greul, fiindcă noi trebuie să resetăm, să reconstruim împreună România şi sunt dispus să conduc această muncă. Nu va fi uşor deloc, dar, dacă ar fi fost prea uşor, poate nici nu era nevoie de noi. Aşa este greu şi românii se aşteaptă ca noi să rezolvăm aceste probleme. Şi vă spun şi de ce este greu. Urmează moţiunea de cenzură, toţi din sală suntem de acord că trebuie să treacă şi mulţi alţii sunt alături de noi, după care însă cineva trebuie să îşi asume guvernarea României şi nu va fi un mandat lung, va fi un guvern care va avea un mandat scurt, cum se spune aproape un mandat de tranziţie", a afirmat Iohannis.

"Avem nevoie de un guvern care să se ocupe de organizarea perfectă a alegerilor prezidenţiale, care va construi şi va promova bugetul naţional pentru anul viitor. Este foarte dificil, deja ministrul de Finanţe în funcţie a recunoscut ca a gafat. Deci trebuie foarte multe lucruri reparate, trebuie organizate alegeri locale, trebuie organizate alegeri parlamentare şi, dragii mei, ca să ne fie tuturor foarte clar şi să vă fie foarte clar - eu aştept implicare maximală, totală, eficientă, de bună credinţă din partea Partidului Naţional Liberal pentru a trece această perioadă de tranziţie", a adăugat Klaus Iohannis. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-10-05

In legatura cu acest articol...

Toată conducerea PNL s-a strâns sâmbătă la Iaşi. Discurs al preşedintelui Iohannis
Parerea ta...

ANONIM
05 Oct 2019

Costel a strigat la lași.....SAAAARMA DUMMKLAUS
DUPA MOTIUNE
06 Oct 2019

Vom bea pisatul cu tactica
LIBERTATE
06 Oct 2019

Domnilor! Doamnelor! Era liber la furat! Era comunistului roman se încheie cu destructurarea partidului PSD. Romania are dreptul sa renască și sa pună bazele pentru o civilizație moderna , democratica si autentic romanesc
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz