2020-01-25 14:04

Iohannis e mulțumit de activitatea lui Cioloș

 |  20:24
Iohannis e mulțumit de activitatea lui Cioloș

Președintele Klaus Iohannis a declarat, joi, că este mulțumit de activitatea Guvernului Cioloș din ultimul an și a afirmat că obiectivele principale au fost atinse.

Întrebat la Cluj-Napoca, la finalul unei dezbateri la UBB, cum apreciază activitatea actualului Guvern, după ce premierul Dacian Cioloș a prezentat un bilanț al guvernării, Klaus Iohannis a spus că Executivul nu a avut un sprijin substanțial, doctrinar, din Parlament, ci unul mai degrabă conjunctural, conform Mediafax.

„Eu sunt mulțumit de ceea ce a făcut Guvernul în acest an, având în vedere că nu a fost un Guvern politic, deci nu a avut un sprijin substanțial, doctrinar, din Parlament. A avut un sprijin mai degrabă conjunctural. (...). România are o creștere economică, are o situație macro-economică foarte bună și este o țară foarte stabilă, am avut alegeri locale care au fost foarte bine organizate și sunt convins că vom avea și alegeri parlamentare care se vor desfășura în condiții foarte bune. Au fost obiectivele principale și au fost atinse”, a spus președintele României.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-11-17Parerea ta...

ANONIM
18 Noi 2016

SPRE DEOSEBIRE DE GUVERNAREA ANTERIOARA CARACTERIZATA PRIN CORUPTIE ,AROGANTA ,ABUZURI SI INDECENTA GUVERNAREA CIOLOS ADAT TUTUROR UN EXEMPLU DE CORECTITUDINE SI MULTA VOINTA IN A REALIZA IN PRIMUL RAND DEPOLITIZAREA UNOR SECTOARECUM ESTE INVATAMANTUL,ADMINISTRATIASI SANATATEA. CEL MAI MULT S-A LUPTAT CU MAFIA PESEDISTA PREZENTA IN TOATE STRUCTURILE STATULUI INCLUSIV IN MASS-MEDIA CARE LE AU DENIGRAT ZILNIC ACTIVITATEA PRIN INTERMEDIUL LATRINELOR TV DE PARTID ALE LUI voiculescu si ghita .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine