2019-12-15 17:09

Iohannis FACE PRAF bugetul pe 2019: ”E SUPERFICIAL, nerealist și preferențial”

 |  17:50
Iohannis FACE PRAF bugetul pe 2019: ”E SUPERFICIAL, nerealist și preferențial”

Președintele Klaus Iohannis critică bugetul pe 2019 și susține că acesta este „superficial, nerealist și bazat pe alocări politice preferențiale”, atrăgând totodată atenția că, prin comparație, sumele alocate partidelor politice parlamentare sunt „revoltător de mari”.

După ce Administrația Prezidențială a transmis un comunicat de presă în care sunt criticate tăierile de bugete de la instituțiile de siguranță națională, Klaus Iohannis a postat un mesaj pe Facebook în care îl critică pe Liviu Dragnea și partidul pe care acesta îl conduce, pentru modul în care a fost realizat bugetul pe 2019.

„Cu o întârziere de peste 2 luni, PSD vine în fața românilor cu un buget superficial, nerealist, bazat pe alocări politice preferențiale. În vreme ce în România nu se construiesc autostrăzi, spitale și există încă școli fără toalete și apă curentă, sumele alocate în acest an partidelor politice parlamentare sunt revoltător de mari, cu PSD drept principal beneficiar.

Dacă Liviu Dragnea se declară preocupat de sănătatea românilor, atunci să suplimenteze bugetul Sănătății din fondurile destinate partidelor. Reducerea semnificativă a bugetelor instituțiilor care asigură securitatea națională vulnerabilizează România.

Numai un politician meschin și inconștient ar putea să pună în opoziție securitatea națională cu sănătatea cetățenilor”, a transmis președintele României.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-02-12Parerea ta...

ANONIM
12 Feb 2019

dUAmna a citit in masina cand facea naveta
ANONIM
12 Feb 2019

duamna wernera nicolaevna a facut pakt cu Putin tradand interesele romanilor Rusine duamna!
ANONIM
16 Feb 2019

Bugetul este exact ca tine:nerealist ,superficial Atata ca tu mai esti si nazi
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray