2019-12-09 20:54

Iohannis FACE PRAF Guvernul Dăncilă: ”E un ACCIDENT al democrației”

 |  16:26
Iohannis FACE PRAF Guvernul Dăncilă: ”E un ACCIDENT al democrației”

România nu este pregătită pentru preluarea președinției UE, a spus președintele Klaus Iohannis. Este încă unul din motivele pentru care actualul guvern trebuie înlocuit, a spus șeful statului la întâlnirea cu primarii.

„Trebuie să menționez o mare îngrijorare pe care o am, pe care sper că o aveți chiar dacă nu vă privește direct. E vorba de anul 2019, de la 1 ianuarie 2019 România va prelua președinția Consiliului UE, poziție extrem de importantă, o poziție extrem de onorantă, extrem de solicitantă mai ales pentru Guvern. Părerea mea este că nu suntem pregătiți pentru așa ceva. Acum câteva săptă am fost intrebat de jurnaliști și am spus că vom face față rezonabil, dar între timp lucrurile au luat-o razna. La Guvern nu se mai înțeleg responsabilitățile pentru diferite sectoare, persoane care ar trebui să se ocupe de chestiuni europene pleacă sau sunt demiși și în acest fel ne trezim în ceasul al 12-lea total, total nepregătiți”, a spus Iohannis.

„Cred că din păcate și acum, în ultimul moment, necesitatea politică este înlocuirea acestui accident al democrației românești care este Guvernul Dragnea-Dăncilă. Nu e este nicio perspectivă de bună guvernare, nu există nicio perspectivă de bună implicare în afacerile europene, aceste lucruri sunt foarte grave”, a continuat președintele.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-11-12Parerea ta...

ANONIM
12 Noi 2018

Scarba nazista cu 17 dosare la DNA Ofaci pe alba ca zapada dar tu esti un individ marsav si hot dincaleafara Siktir!
CORECT.
12 Noi 2018

Vinovati pentru halul in care a ajuns Romania sunt analfabetii, asistatii si gunoaiele care au votat aceasta organizatie mafiota psd. Singura solutie este SCOATEREA IN AFARA LEGII A MAFIEI PSD SI EXECUTAREA IN PIATA VICTORIEI A PORKARULUI MANELIST draKnea.
Doresc sa comentezMAI VECHI...

Offsaid-ul mare de la Palatul Victoria George Bernard Shaw spunea că tăcerea este cea mai perfectă expresie a disprețului, fapt pentru care majoritatea miniștrilor impuși de Dragnea în cele trei cabinete Grindeanu, Tudose și Dăncilă, au ținut cont de această pildă și au încălcat cu nonșalanță legislația românească în vigoare privind comunicarea
12 Apr 2018

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray