2020-02-29 03:07

Iohannis FACE PRAF PSD: ”Hoții s-au cocoțat în fruntea statului”

 |  20:05
Iohannis FACE PRAF PSD: ”Hoții s-au cocoțat în fruntea statului”

Preşedintele Klaus Iohannis a lansat, marţi, un nou atac la PSD, acesta spunând, la Ploieşti, că „sunt unii care s-au adunat într-o grupare PSD”, care fac campanie cu un discurs anti-european. „Hoţii s-au cocoţat în fruntea statului. Românii trebuie să dea un răspuns”, a mai adăugat preşedintele.

Iohannis a lansat un nou atac la adresa social-democraţilor.

„Românii sunt pro-europeni, dar din nefericire nu chiar toţi. Sunt unii care s-au adunat într-o grupare PSD. Ei nu sunt chiar aşa pro-europeni. De 12 ani suntem în UE, iată că un partid din România începe să facă campanie cu un discurs anti-european. Penibil”, a spus Iohannis. Preşedintele a vorbit, la Ploieşti, şi despre euroscepticism şi despre faptul că după guvernarea „eşuată”, PSD caută „vinovaţii” la Bruxelles. „Cred că trebuie să mergem la adevărata cauză a naţionalismului prost înţeles. Viaţa noastă a devenit mai bună. Avem locuri de muncă mai multe. Avem oportunităţi. Constatăm totuşi un fenomen îngrijorător. Euroscepticismul. Vă spun de ce euroscepticismul e în creştere. Din cauza unor politicieni cum sunt cei din PSD, care promit marea cu sarea, pe urmă nu fac nimic şi trebuie să caute un vinovat. Vinovatul de serviciu, din păcate, de multe ori e UE. PSD a câştigat alegerile, a avut o guvernare eşuată, i-a minţit pe români şi acum caută vinovaţii la Bruxelles. Nu e penibil aşa ceva?”, a mai spus preşedintele Iohannis.

Atacul la PSD a continuat, Klaus Iohannis afirmând că „PSD a venit la putere şi a promis spitale regionale. Acum nu se mai vorbeşte despre ele. E aproape de sfârşitul mandatului lor. Nu mai vorbesc despre ele. Au promis autostrăzi. Nu le-au realizat. Au promis oamenilor mai mulţi bani şi au crescut salariile, între timp inflaţia a mâncat toţi acei bani. Iată o minciună. Şi acum umblă peste tot şi încarcă să explice că vinovat e Iohannis şi UE. Păi nu le e ruşine?”, a afirmat preşedintele, scrie Adevarul.Potrivit preşedintelui, alegerile europarlamentare şi referendumul vor reuşi să reaşeze România.

„Trebuie să fim foarte clari în această privinţă. Alegerile europarlamentare împreună cu referendum sunt despre viitorul nostru al românilor. Nu e ceva abstract. Umblă tot felul de politicieni prin ţară şi încearcă să explice oamenilor că referendumul nu ar fi important deloc. Păi sigur nu e important fiindcă românii vor şti să dea răspuns acestor atacuri pesediste începută din prima lună a guvernării. Culmea asta au avut din capul locului pesediştii şi asta au făcut de doi ani jumate. În loc să se ocupe de problemele ţării să le rezolve se ocupă de dosarele lui Dragnea să le rezolve şi a altora ca el. Şi vă spun că aşa nu se poate. E momentul ca PSD să primească un răspuns foarte clar din partea românilor. Oamenii trebuie să meargă la vot, fiindcă e important cine ne reprezintă în PE, fiindcă e important să dăm răspunsul potrivit la referendum. Cum să putem merge mai departe când toate lumea vede un lucru ce nu mai poate fi ascuns. Hoţii s-au cocoţat în fruntea statului. Românii trebuie să dea un răspuns. Noi suntem un popor care vrea o justiţie dreaptă, un guvern performant. Noi nu suntem un neam de hoţi. Trebuie să dăm un răspuns la aceste întrebări”, a explicat preşedintele.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-14Parerea ta...

ANONIM
14 Mai 2019

Adica tu, hotul hotilorTu o putoare hoata si traficanta de copii pentru organeTu care ai 40 de dosare penale facute pe hotiile si magariile taleRepeti ca un papagal niste vorbe aiurea Hot esti tu ,ai inteles boaita gangava si redusa mintal !
ANONIM
14 Mai 2019

HOTUL CEL MAI MARE STRIGA ....HOȚII....SICTIR STERPULE
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine