2019-09-20 05:20

Iohannis, felicitat de liderii PPE pentru succesul referendumului

 |  08:00
Iohannis, felicitat de liderii PPE pentru succesul referendumului

Liderii PPE l-au felicitat marţi pe preşedintele Klaus Iohannis pentru succesul referendumului pe jusiţie, preşedintele PPE Joseph Daul afirmând că rezultatul a demonstrat că poporul nu tolerează încercările guvernului socialist de a eroda democraţia şi sistemul judiciar.

Conform unui comunicat al PPE, liderii PPE l-au felicitat pe preşedintele Klaus Iohannis pentru succesul referendumului privind statul de drept.

"Statul de drept, independenţa justiţiei şi lupta împotriva corupţiei sunt esenţa valorilor democratice europene. Rezultatul demonstrează în mod clar că poporul nu tolerează încercările guvernului socialist de a eroda democraţia şi sistemul judiciar", a declarat preşedintele PPE Joseph Daul.

Preşedintele Iohannis a participat marţi, la Bruxelles, la Summitul Partidului Popular European.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-29Parerea ta...

Doresc sa comentezMAI VECHI...

Iohannis, braţ la braţ cu partidele, pe lângă CCR Toate partidele parlamentare s-au perindat pe la Cotroceni pentru a discuta pe marginea transpunerii în practică a rezultatelor referendumului din 26 mai. Mai mult, patru dintre ele – PNL, USR, Pro România şi PMP, au semnat un pact cu preşedintele Klaus Iohannis, pentru pune în aplicare, în Constituţie, cele două întrebări de la referendum
17 Iun 2019

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray