2019-11-15 00:28

Iohannis ia apărarea SPP și îl REFUZĂ pe Dragnea: E o aflare în treabă politicianistă

 |  21:23
Iohannis ia apărarea SPP și îl REFUZĂ pe Dragnea: E o aflare în treabă politicianistă

Klaus Iohannis îl contrazice pe Liviu Dragnea, care sustine ca directorul instituției, Lucian Pahonțu, s-a implicat în politică, motiv pentru care membrii guvernului au renunțat la serviciile SPP. Presedintele apără SPP si e de părere că înfiinţarea Comisiei de anchetă privind activitatea directorului SPP în Parlament ”e o aflare în treabă politicianistă”.

”Am o opinie destul de clară şi despre activitatea SPP - începând de la director şi până la ultimul angajat, SPP este un corp de profesionişti, care fac o muncă foarte bună şi foarte grea. Îi apreciez pentru munca pe care o depun, şi nu numai eu, şi mulţi alţii îi apreciază. De exemplu, ONU apelează frecvent la SPP pentru protecţia unopr demnitari trimişi în zone complicate. Parcă şi în parlament există o iniţiativă de înfiinţare a unei comisii pentru activitatea SPP. Activitatea este analizată de CSAT, iar acest demers în Parlament mi se pare o aflare în treabă politicianistă. Dacă ar fi vrut să se analizeze activitatea SPP, se putea face în comisiile de apărare.”, a spus Iohannis.

Întrebat dacă el a primit informaţii de la şeful SPP, Lucian Pahonţu, care să exceadă cadrul legal, Iohannis a spus că nu a primit astfel de informaţii şi nici nu a solicitat.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-02-15Parerea ta...

LEVST.
16 Feb 2018

Si-a calcat pe blanda-i inima, piept bronzat, si s-a intors din vacanta? E ceva...Intrebarea este daca e Piept bronzat de Transilvania sau Piept Bronzat de Tenerife...despre SPP as inclina sa zic ca trag cu urechea si-si arunca cristalinul cam peste tot, insa Ali-Baba-dragnea nu a gasit modalitatea legala sa vada cum si ce, aici pare mai pregatit malai-mare...
ANONIM
16 Feb 2018

Este tare speriat domnul Are si de ce cu atatea bube in cap
DAR CE BUBE ARE DL IOHANNIS?
16 Feb 2018

Nu cred ca are ceva de ascuns Penalii nu se dezbara de acuzatii nefondate
ANONIM
16 Feb 2018

Are multe case obtinute legal. Parca se zicea ceva si despre niste copii.
ANONIM
18 Feb 2018

Alogenul il apara pe Pahontu Trebue aparat saracul ca a trasca la nunta si a ucis un om nevinovat
ANONIM
20 Feb 2018

dar la individul alogen o viata de roman nu are nicio valoare
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray