2020-06-03 13:55

Iohannis ia cina cu Obama, în vizita în SUA

 |  09:05
Iohannis ia cina cu Obama, în vizita în SUA

Presedintele Klaus Iohannis a ajuns, miercuri, în Statele Unite ale Americii, unde va participa la Summitul Securitatii Nucleare, va vizita Muzeul Memorial al Holocaustului și se va întâlni cu comunitatea de romani din Washington, scrie Ziare.com.

In cursul zilei de joi, Iohannis va vizita Memorialul Holocaustului si va participa la cina oferita de presedintele SUA, Barack Obama, la Casa Alba, in onoarea sefilor de delegatii prezenti la summit.

Klaus Iohannis va participa, vineri, la sesiunea de deschidere a summitului, la un dejun de lucru si la discutia pe baza unui scenariu pregatit de organizatori care consta in prezentarea, prin intermediul unui videoclip, a unui caz ipotetic de terorism nuclear - furtul de material nuclear sau radioactiv de catre actori nestatali si utilizarea partiala a acestuia.

Tot vineri, seful statului se va intalni cu reprezentantii comunitatii romanesti din Washington.

Din delegatia care il insoteste pe Iohannis in SUA fac parte ministrul de Externe, Lazar Comanescu si consilierii prezidentiali Leonard Orban, Andrei Muraru si Cosmin Marinescu. De asemenea, seful statului este insotit de sotia sa, Carmen Iohannis.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-03-31Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine