2019-11-22 00:54

Consultări la Cotroceni. Iohannis cheamă la ordine liderii politici

 |  14:15
Consultări la Cotroceni. Iohannis cheamă la ordine liderii politici

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, va participa marţi la consultările cu preşedintele Klaus Iohannis, potrivit unor surse politice citate de Agerpres, care mai susțin totodată că şeful statului se va întâlni luni cu preşedintele Pro România, Victor Ponta, preşedintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, preşedintele PMP, Eugen Tomac, şi cu reprezentanţii minorităţilor naţionale.

Iohannis se va vedea marți cu preşedintele USR, Dan Barna, cu preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, şi cu preşedintele PNL, Ludovic Orban.

După consultările de vineri, şeful statului a declarat că este nevoie de un guvern de tranziţie, adăugând că preferă unul politic, context în care se conturează posibilitatea constituirii unui cabinet în jurul PNL.

Iohannis a precizat că intenţionează să facă cel târziu marţi o desemnare a unui prim ministru, subliniind că nu va fi "un personaj din PSD". "Consultările începute astăzi vor fi continuate luni, poate şi marţi, într-o formulă mai restrânsă, pentru a clarifica ce trebuie făcut şi de ce trebuie făcut. Însă vreau să ştie toată lumea că intenţionez să fac repede o desemnare. Luni, cel târziu marţi, voi desemna un prim ministru care va veni în Parlament cu o propunere de Guvern. Contextul desemnării să fie foarte clar: nu voi desemna un personaj din PSD, nu voi desemna pesedişti pentru guvernare", a adăugat preşedintele Iohannis.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-10-14Parerea ta...

ANONIM
14 Oct 2019

Frumoasă poză a-ți pus...doua slugi ale serviciilor....doua jigodii
Doresc sa comentezMAI VECHI...

Fuga de (la) guvernare. Totuși, cine câștigă? Proaspăt părăsită și jignită de fostul coleg de căsnicie politică, Viorica Dăncilă își plânge pe umărul jurnaliștilor drama femeii abandonate, își pune armura de președinte dur de partid și promite să respecte în continuare Sfântul Program de Guvernare, lăsat cu limbă de moarte de Liviu Dragnea
29 Aug 2019 |

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray