2019-10-20 19:39

IOHANNIS, în weekend la schi. Şeful statului, surprins de un TURIST într-o fotografie

 |  20:53
IOHANNIS, în weekend la schi. Şeful statului, surprins de un TURIST într-o fotografie

Preşedintele Klaus Iohannis a fost fotografiat, sâmbătă, la schi în Munţii Şureanu, pentru a treia oară în acest an. La Şureanu se află domeniul schiabil situat la cea mai mare altitudine din ţară, denumit ”Elveţia României”, datorită peisajelor foarte frumoase.

Şeful statului a fost fotografiat, sâmbătă, în timp ce aştepta să urce cu telescaunul în vârful unei pârtii de pe domeniul schiabil Şureanu, unde altitudinea maximă depăşeşte 2.000 de metri.

Preşedintele a mai fost fotografiat pe pârtiile de la Şureanu în 6 şi 27 ianuarie, dar şi anul trecut. Zona este una preferată de acesta pentru practicarea sportului de iarnă, potrivit Mediafax.

Masivul Şureanu se află în extremitatea sudică a judeţului Alba, aproape de limita cu judeţele Vâlcea şi Sibiu. Domeniul schiabil este alcătuit din nouă pârtii care însumează 11 kilometri.

Amenajarea porneşte de la circa 1.700 de metri, iar altitudinea maximă ajunge până la 2.010 de metri, unde se află limita superioară a pârtiilor.

În afară de pârtiile amenajate, zona prezintă un deosebit potenţial pentru schi în afara pistei.

Domeniul Schiabil din Munţii Şureanu a fost inaugurat în anul 2009, în urma unei investiţii private. Aici există asistenţă Salvamont, şcoală de schi şi snowboard, centre de închiriere, restaurante şi câteva unităţi de cazare.

Unicul drum de acces spre pârtii este pe ruta Sebeş – Şugag – lacul Oaşa (DN 67 C), apoi la dreapta spre – mănăstirea Oaşa – Luncile Prigoanei – Poarta Raiului – Domeniul Schiabil Şureanu (DJ 704).

Distanţa de la Sebeş este de 82 de kilometri şi poate fi parcursă în circa două ore.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-02-17

Mai multe imagini:
IOHANNIS, în weekend la schi. Şeful statului, surprins de un TURIST într-o fotografie
zoom
Parerea ta...

ANONIM
17 Feb 2018

TARA ARDE SI PALMIERUL SCHIAZA..... O FI AVUT PORTOCALE PTR VITAMINIZARE ???
CODRUTA
17 Feb 2018

Unde este SPPul....cum de a permis sa fie fotografiat ....dacă il ucideau ??? Ptr asta plătim o căruță de bani SPPului ???
ANONIM
17 Feb 2018

Spp ul este la vanatoare ca se antreneaza DL PAHONTU LA TRAS CU PUSCA IN OAMENI
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
17 Feb 2018

ba baieti...SPP-ul fusese rapit de AL-QAIDA...si obligati toti sa mearga la moschee si sa manance niste kebab....dar niste agenti supersecreti au eliberat SPP-ul si presedintele a fost salvat la timp de pe partia de ski cu un elicopter invizibil.......concluzia.....cantati la alta masa vuvuzelele lui Daddy....daca va e frica ca SPP-ul chiuleste de ce nu incercati voi sa zgariati presedintele cu vreo scobitoare.....sa vezi ce repede va treziti la realitate.....Bla Bla blaaaaaaa toti prostii dau din gura ca vorbitul nu costa nimic
@ CUCUVEAUA....
18 Feb 2018

ALUPIGUS..
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray