2019-07-16 07:10

IOHANNIS începe LUNI o vizită de 5 zile în SUA. Când se va întâlni președintele cu TRUMP

 |  10:50
 IOHANNIS începe LUNI o vizită de 5 zile în SUA. Când se va întâlni președintele cu TRUMP

Preşedintele Klaus Iohannis participă, de luni până vineri, la New York, la cea de a 73-a sesiune a Adunării Generale a ONU, informează Agerpres.

Luni, şeful statului va participa la recepţia tradiţională oferită de preşedintele SUA, Donald Trump, şi soţia sa în onoarea şefilor de delegaţii participanţi la Adunarea Generală a ONU, iar marţi la deschiderea segmentului la nivel înalt al dezbaterilor generale din sesiunea a 73-a a UNGA, pe tema "Making the United Nations relevant to all people: global leadershipand shared responsabilities for pace, equitable and sustainable societies". Miercuri, preşedintele Klaus Iohannis va susţine intervenţia naţională în cadrul dezbaterilor generale ale celei de a 73-a sesiuni a Adunării Generale a ONU. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-09-24Parerea ta...

ANONIM
26 Sep 2018

Ia l si pe PEPA PYG cu tine ,iubitu ti criminal ca si tine care ai facut trafic cu copiii romanilor pentru organe Criminalilor !
Doresc sa comentezMAI VECHI...

De ce PSD + Trump = love În România, Partidul Social Democrat, în Moldova, Partidul Socialist, în Rusia, Rusia Unită (partidul lui Putin) și comuniștii chiar, au aplaudat victoria lui Donald Trump în alegerile prezidențiale. Trump, care a fost candidatul Partidului Republican – conservator, de dreapta - și a câștigat alegerile cu mesaje complet incompatibile cu ale unei formațiuni autentice de stânga
27 Ian 2017 |

PUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray