2020-02-22 07:53

Iohannis, ÎNDEMN inedit pentru liberali: ”De data aceasta nu vă mai las de capul vostru!”

 |  22:37
Iohannis, ÎNDEMN inedit pentru liberali: ”De data aceasta nu vă mai las de capul vostru!”

Președintele Klaus Iohannis a afirmat vineri că una dintre greșelile făcute de PNL în 2016 a fost că a crezut că a câștigat alegerile înainte de a le câștiga. Șeful statului le-a transmis liberalilor că alegerile prezidențiale au o miză mare și că de data aceasta nu îi mai lasă de capul lor, relatează Mediafax.

„Vă rog să nu greșim! Cu toții ați văzut nenumărate sondaje. Și pare așa, ceva ușor, fluierând. Doar că singura metodă prin care poți rata niște alegeri este crezând că le-ai câștigat înainte să le câștigi. Asta a fost una dintre greșelile pe care le-am făcut, din păcate, în decembrie 2016. Nu am crezut atunci că le vom câștiga, dar nimeni nu și-a imaginat că vom ajunge așa de jos. Iar ceilalți, prin contrast, atât de sus. Acum nu avem decât să punem umărul și să întoarcem acest scor în favoarea noastră. Așa că eu nu am deloc de gând să o las moale cu campania. Dimpotrivă, o să fac campanie cât pot de mult. Și vă rog, dacă credeți că merită, să faceți și voi, fiindcă miza este foarte mare. Miza este nu doar câștigarea prezidențialelor, chit că aceasta este o condiție fără de care este greu de continuat. Nu doar prezidențialele, și am spus-o de la început și am spus-o liberalilor: de data aceasta, nu vă mai las de capul vostru!”, a spus Klaus Iohannis, în cadrul unei întâlniri cu reprezentanții și simpatizanții PNL din Diaspora.

Șeful statului a adăugat că până acum PNL a câștigat trei mari bătălii, respectiv alegerile europarlamentare, referendumul și moțiunea de cenzură, însă miza mare o au alegerile prezidențiale.

„Lupta doctrinară este în competiție electorală. Deci, acum suntem într-o competiție electorală, într-o luptă electorală și sperăm ca bătăliile pe care le câștigăm să ducă la terminarea acestui război, fiindcă o națiune nu poate să fie la nesfârșit în război cu sine. Așa ceva dăunează grav societății. Noi ne-am angajat, eu împreună cu liberalii care mă susțin în această campanie, să mergem mai departe. Am început și am câștigat până acum trei bătălii: europarlamentarele, referendumul și recent, cu mare bucurie, contrar tuturor așteptărilor, moțiunea de cenzură. Urmează prezidențialele, urmează localele și urmează parlamentarele. Acum, pentru prezidențiale, emoțiile sunt mari, implicarea este puternică și vă mulțumesc pentru asta!”, a conchis Iohannis.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-10-18Parerea ta...

PREșEDINTE LA LOCUL POTRIVIT
19 Oct 2019

Este nevoie de o munca inteligenta. Când te gândești ca Romania este înconjurată de doua tari care se războiesc cu al lor vecini si de alte doua tarii care care te urmărește pas cu pas cum ar fi Ungaria - Serbia . Este greu pentru Romania . Romanii au nevoie de Johannis indiferent daca le place sau nu le place .
COMISARUL PARAIPAN
19 Oct 2019

cel mai potrivit ar fi guvern provizoriu de coalitie//Orban cu guvern monocolor nu are sanse sa treaca si nici sa guverneze chiar daca ar trece
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine