2020-02-26 22:08

Iohannis, ÎNDEMN pentru liberali: ”Le-am spus să meargă printre oameni. Referendumul CONTEAZĂ”

 |  17:16
Iohannis, ÎNDEMN pentru liberali: ”Le-am spus să meargă printre oameni. Referendumul CONTEAZĂ”

Biroul Executiv al PNL s-a reunit, miercuri, la Sibiu, la şedinţă participând preşedintele Klaus Iohannis, preşedintele Partidului Popular European (PPE), Joseph Daul, şi secretarul general al PPE, Antonio Lopez-Isturiz White.

”Capitala României e în Europa. Europa vine în România, Europa vine la români. Acest summit nu trebuie văzut ca un eveniment singular, ci în context mai larg, în context european, în contextul alegerilor europene. Le-am spus celor din PNL că acest summit e important pentru PNL, că România contează în Europa, votul românilor contează în Europa. E un mesaj foarte important pe care am vrut să îl subliniez. Le-am spus să meargă între oameni. Este campanie electorală. Sunt politicieni care spun că nu prea contează aceste alegeri, referendum. Ba da, contează, din cauza lor contează și mai mult. Suntem într-o perioadă complicată și pentru România”, a spus Klaus Iohannis, după ce a participat la Biroul Executiv al PNL, făcând o declarație de presă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-08Parerea ta...

ANONIM
08 Mai 2019

Conteaza,la acest ALOGEN sigur conteaza ca daca referendumul nu se valideaza el ramane descoperit cu tot rahatul celot 70 de dosare ale sale de coruptie,, Coruptea '' la acest individ hot a inceput imediat in 90 cand vindea copii pentru organe ,el si femei sa si cand lasa elevii sai corigenti ca sa vina la el la pregatire pe bani In 2000 a ajuns primar si ,,coruptea'' a continuat cu furtul de la aeroportul Sibiu ,cu casele luate de la romani cu japca si date la nazistii lui ,cu retrocedarile sale ilegale pe bani si cu multe multe marsavii si hotii (are 70 de dosare penale)Cele 6 case ale sale luate cu falsuri au inceput sa fie rand pe rand date inapoi la statul roman pentru ca erau luate prin metode de coruptie si fals Deci despre ce vorbim,, domnule''hot si corupt ?
@ MERGETI
08 Mai 2019

I.a pe mata si tactu ( eventual din cimitir) si duceți.va si votați ptr STERP ...prost poate fi cel ce se duce la acest circ de referendum...si propuneri ptr parlamentul european ..
UN CETATEAN EUROPEAN
08 Mai 2019

Ar fi bine sa votam pentru binele nostru si sa nu mai fim condusi de condamnati ca rromul dragnea.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine