2020-06-05 22:39

Iohannis, ÎNDEMN pentru referendum: ”Îmi doresc o JUSTIȚIE dreaptă, independentă”

 |  20:00
Iohannis, ÎNDEMN pentru referendum: ”Îmi doresc o JUSTIȚIE dreaptă, independentă”

Președintele Klaus Iohannis a lansat de la Iași, unde a participat la mitingul PNL, un apel pentru români pentru a participa la referendumul din 26 mai pentru o justiție dreaptă, independentă.

„Avem niste infractori care s-au cocotat taman în varful statului.Eu imi doresc în România lucruri simple, de exemplu o justiție dreapă, independentă, asta ne dorim, nu vrem nimic complicat, doar ca ei nu își doresc acest lucru că au mici probleme. Unii sunt un pic condamnați penal, alții au procurorii pe urmele lor și ce s-au gândit – să ne cocoțăm în fruntea statului și să indoim legile. E trist, dar adevărat. Asta face PSD-ul de 2 ani și jumătate, îndoaie legile, nu pentru voi, ci pentru ei, ca sa scape ei. (..) Dacă pierdem independența justiției, justiția drept pierdem și șansa pentru autostrăzi, spitale, de a avea gradinite si scoli bune pentru copiii nostri„, a spus Klaus Iohannis la mitingul PNL de la Iasi.

Președintele Klaus Iohannis i-a ironizat pe cei de la PSD pentru că sunt huiduiți în locurile din țară în care țin mitinguri politice. El a spus că a mers prin Iași pe jos și a fost primit foarte bine de oameni.

”Am venit acum pe jos, am trecut pe la Trei Ierarhi. Am văzut mulți oameni. Nu știu cum se face, dar parcă nu bătea cu filmul văzut alaltăieri. Oameni primitori, foarte calzi și dacă ar fi mereu așa, ar fi foarte bine. Mă întreabă unii așa: ce-i cu referendumul ăsta, de ce trebuie să facem noi referendum? Istoria este importantă și trebuie să ne uităm înainte să vedem de ce votăm. Au venit niște oameni tare inimoși să-mi spună că Iașul are nevoie de autostradă. Așa este! De ce nu se face autostradă? Păi este simplu: pentru că PSD guvernează. Alți oameni mi-au zis ce bine ar fi să avem și noi niște spitale ca lumea. Au perfectă dreptate! Noi avem bani europeni pentru spitale regionale de ani și ani. M-a întrebat omul: domnule președinte și atunci de ce n-avem spitale? Pentru că PSD guvernează”, a declarat Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis a lansat un apel pentru participarea cetatenilor la vot, mentionand că gasca care încearcă să pună mâna pe România spune că referendumul este o poveste.

„Trebuie să mergeți la vot. Acest vot, cu referendumul, spun unii, tot ăia care au fost alaltăieri și au încercat să vă umilească la voi acasă, e o poveste. Nici europarlamentarele nu contează. Asta vă spune gașca aceea care încearcă să pună mâna pe România. Nimic mai fals. Votul vostru contează. Alaltăieri am avut un summit. Am adus Europa în România. Au venit în România toți liderii europeni și atunci am învățat un lucru important. În Europa România contează. În Europa votul românilor contează. Locul nostru este în Europa. Voi sunteți Europa. Pentru toate acestea mergem la vot. Pentru viitorul nostru, pentru viitorul copiilor români, pentru noi toți pe 26 mai mergem să votăm”, a spus Klaus Iohannis.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-11

GALERIE MEDIA


In legatura cu acest articol...

Orban, ATAC fără precedent: ”PSD este CIUMĂ ROȘIE și la nivel european”

Băsescu îl ATENȚIONEAZĂ pe Iohannis: ”Declarația de la Sibiu dovedește SLĂBICIUNEA Uniunii Europene”

Iohannis ÎL FACE PRAF pe Dragnea: ”INFRACTORUL șef începe să atace UE cum că ne-ar dăuna”
Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
11 Mai 2019

in sfarsit s-a trezit si Johannis din adormire...trebuia de la bun inceput sa dai de pamant cu mafiotii nu acum in ceasul al 12-lea Sa speram ca nu e prea tarziu
ADEVAR GRAITA I !
11 Mai 2019

Casele furate nu lea i furat tu nu,duhu sfant le a furat!Cle ,cate naiba or mai fi ,ale tale dosare penale sunt facute ca ai fost sfant nu un hot ordinar care actionezi din' 90 incoace numai intr o veselie de hotii incepand cu copii traficati pentru organe si terminand cu casele luate prin acte false facute de tine si de gruparea ta infractionala cu ravasitoarea ti nevasta la dreapta V ati pus pe furt ,pe capatuiala inca din 1990 si acum vrei sa ne prostesti Nu vei reusi pentru ca tara te cunoaste ce poama esti !
BORFASII MAFIEI PSD...
11 Mai 2019

....nu sunt de acord cu referendumul pentru ca ei au ca '' program de guvernare ''. HOTIA , MINCIUNA SI DISTRUGEREA ROMANIEI PENTRU CA EI SI NEAMURILE LOR SPURCATE SA SE CAPATUIASCA. ROMANI MERGETI PE 26 MAI LA VOT SA SCAPAM TZARA DE LICHELELE PSD-ALDE-UDMR. SI VOTATI LA REFERENDUM DA. NUMAI UNITI SCAPAM DE CANCERUL ROMANIEI SI EUROPEI MAFIA psd-alde-udmr.
ANONIM
11 Mai 2019

Dar esti si homo si ti inseli nevasta cu alti barbati S a vazut si acum la circul tau de la SIBIU ce homalau esti Bucurestiul nu era bun ca sa faci acest teatru ieftin Ce a castigat tara de pe urma acestui demers al tau si al clicii tale?Nimic .Eu ca ziarist vreau sa ti spun ca am auzit si vazut cum isi bateau joc invitatii tai de oamenii care aclamau Stii ce spuneau ,,Hai sa i facem sa l aclame pe Macron"!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine