2020-06-01 15:14

IOHANNIS, întâlnire de ULTIMĂ ORĂ cu liderii PNL pentru a pune la cale strategia pentru prezidențialele din 10 NOIEMBRIE

 |  16:11
 IOHANNIS, întâlnire de ULTIMĂ ORĂ cu liderii PNL pentru a pune la cale strategia pentru prezidențialele din 10 NOIEMBRIE

Preşedintele Klaus Iohannis se întâlneşte, marţi după-amiază, cu liderii liberali, pentru discuţii pe tema strategiei pentru perioada următoare.

Din delegaţia PNL ar urma să facă parte, pe lângă liderul partidului Ludovic Orban, Rareş Bogdan şi alţi lideri ai partidului. Cu câteva ore înaintea întâlnirii, europarlamentarul PNL Rareş Bogdan a scris pe Facebook: „Câştigăm! Alături de preşedintele Klaus Iohannis, acest popor poate sta cu fruntea sus”, informează Agerpres.

Întâlnirea are loc în contextul în care Guvernul a stabilit data primului tur al alegerilor prezidenţiale, respectiv 10 noiembrie.

Rareş Bogdan a scris marţi pe Facebook, cu câteva ore înaintea întâlnirii: „S-a decis: 10 noiembrie, data alegerilor prezidenţiale. Câştigăm! Alături de preşedintele Klaus Iohannis, acest popor poate sta cu fruntea sus în lumea tot mai greu de priceput! Este respectat pe toate continentele, în toate cancelariile. Este un om care are obraz, care are onoare, care are demnitate şi nu va accepta niciodată ca ţara noastră să cadă în mâinile infractorilor, incompetenţilor, mincinoşilor, prefăcuţilor şi trădătorilor. Ascultaţi ce vă spun!”.

În perioada următoare şi alte partide ar urma să îşi anunţe candidatul la Preşedinţie. USR are Congres la sfârşitul acestei săptămâni şi şi-ar putea anunţa candidatul, iar PSD are Congres în 3 august tot pentru desemnarea candidatului la prezidenţiale.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-07-09Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ -BETON
09 Iul 2019

Sa facut de ras pe toate drumurile Este indolent ,marginit ,cam prostalau si negru in cerul gurii
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine