2019-11-12 21:44

Iohannis, întâlnire de ULTIMĂ ORĂ cu Ludovic Orban și liderii PNL. Ce DECIZII s-au luat

 |  17:16
Iohannis, întâlnire de ULTIMĂ ORĂ cu Ludovic Orban și liderii PNL. Ce DECIZII s-au luat

Klaus Iohannis s-a întâlnit, joi, cu liderii PNL la Vila Lac 2. Președintele PNL, Ludovic Orban, a declarat pentru Hotnews că discuțiile au vizat agenda europeană, în contextul președinției Consliului UE și al alegerilor europarlamentare.

"Tematica întâlnirii a fost strict legată de agenda europeană, de coordonarea acțiunilor pe perioada derulării președinției europene, îmbunătățirea imaginii, de stabilirea priorităților. Am discutat, în perspectiva alegerilor europarlamentare, și de importanța alegerilor și mai ales de câteva priorități care trebuie incluse în programul nostru pentru Parlamentul european. De asemenea am discutat de întâlniri importante care urmează să aibă loc pe periaoda președinției, în special în cadrul PPE. Pe 16 martie este o reuniuni importantă la care va participa candidatul PPE la șefia Comisiei Europene, Manfred Weber. Am discutat de posibilitatea unei reuniuni PPE în marja consiliului european de la Sibiu.

Există o comunicare permanentă între noi pe orice temă importantă, fie legată de agenda europeană, fie nationala, atunci când e nevoie de stabilirea unor poziții corecte. Nu e o periodicitate, dar nu e un secret pentru nimeni existența acestui parteneriat, normal, făcut în cadrul Constituției și în beneficiul românilor" a declarat Orban. 

Potrivit unor surse politice, președintele nu a discutat cu cei din PNL despre lista de candidați la alegeri. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-01-17Parerea ta...

ANONIM
18 Ian 2019

UITE CINE HOTARASTE SOARTA ROMANIEI!! UN NAZIST SAS SI UN HORTIST SECUI BRAVO ROMANI! DE CAP SA VA FIE VOUA CELOR CARE I-ATI ALES
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray