2020-04-07 12:51

Iohannis, întâlniri importante cu miniștrii la Cotroceni. Pe agendă-impactul autostrăzii Sibiu - Piteşti asupra mediului

 |  09:34
Iohannis, întâlniri importante cu miniștrii la Cotroceni. Pe agendă-impactul autostrăzii Sibiu - Piteşti asupra mediului

Preşedintele Klaus Iohannis se întâlneşte miercuri cu miniştrii Transporturilor , Economiei şi Muncii, însoţiţi de premierul Ludovic Orban.

La ora 11.00, este programată întâlnirea preşedintelui Klaus Iohannis cu  ministrul transporturilor, infrastructurii şi comunicaţiilor, Lucian Bode, şi cu premierul Ludovic Orban şi are loc în contextul în care Comisia Europeană a solicitat României, în data de 23 decembrie 2019, o serie de clarificări privind impactul autostrăzii Sibiu - Piteşti asupra mediului, pe traseul acesteia.

 La ora 12:00 are loc întrevederea dintre Iohannis, ministrul economiei, energiei şi mediului de afaceri, Virgil Popescu, şi premierul Ludovic Orban. Intenţia Exxon de a vinde participaţia la Marea Neagră, posibil către Lukoil s-ar putea afla pe agenda discuţiilor, în condiţiile în care săptămâna trecută preşedintele Iohannis a afirmat că este o chestiune care preocupă autorităţile.

”Vânzarea participaţiei Exxon la Marea Neagră este o chestiune care ne preocupă. Această informaţie care circulă în ultimele zile nu este reală, nu cred că putem să vorbim de o astfel de posibilă tranzacţie, dar ne priveşte şi pe noi şi România va avea un cuvânt greu de spus aici”, a declarat preşedintele săptămâna trecută.                   

La ora 12.30. Klaus Iohannis discută cu premierul Ludovic Orban, cu vicepremierul Raluca Turcan şi cu ministrul muncii şi protecţiei sociale, Violeta Alexandru. în contextul declaraţiilor care au urmat promulgării de către preşedinte a Legii privind dublarea alocaţiilor pentru copii, referitoare la resursele bugetare şi la aplicarea legii după rectificarea bugetară din luna iulie. O altă temă de discuţie ar putea fi situaţia distribuirii pensiilor în luna ianuarie, dar şi modalitatea de eliminare a pensiilor speciale.

Întâlnirile au loc după ce marţi Orban s-a întâlnit cu preşedintele Klaus Iohannis.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-01-15Parerea ta...

ABRAMBURICA
15 Ian 2020

Cu fetele rapite , se trece pe ordinea de zi ?
COMISARUL PARAIPAN
15 Ian 2020

si asa sunt prea multi copii in Romania nu e nici o problema cu pedofilii ca are balta peste.Fac si ei o afacere cu organe doar ca nu platesc TVA si impozit pe profit la stat.Asa ca dati-le o amenda si sa mearga mai departe cu pedofilia dar sa plateasca TVA la traficul de organe.Si sa nu mai tina banii in CIPRU sa vina cu ei in banca lui MAGUREANU ca sa ia si el niste comisioana.Uraaaaa,traiasca mafia si ciuma rosie
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine