2019-05-26 00:10


Iohannis INTERVINE în scandalul din PNL. Ce le-a cerut liberalilor

 |  19:19
Iohannis INTERVINE în scandalul din PNL. Ce le-a cerut liberalilor

Președintele Klaus Iohannis intervine în conflictul intern din PNL, care riscă să escaladeze și să divizeze partidul înainte de alegerile de anul viitor. Șeful statului a băgat în ședință, marți seară, taberele adverse din partid.

Președintele Klaus Iohannis vrea să clarifice anumite disensiuni care există în interiorul PNL și tocmai din această cauză este posibil să participe chiar la lucrările Consiliului Național de sâmbătă al partidului, transmite TVR.

Iohannis a avut deja o întâlnire marți seară cu toți liderii taberelor din PNL. Întâlnirea a avut loc, potrivit unor surse, într-o vilă de protocol.

Președintele a avut discuții atât cu Ludovic Orban, cât și cu Vasile Blaga. Au mai participat Alina Gorghiu, Emil Boc, Gheorghe Flutur și Marian Petrache, lider al PNL Ilfov.

Liderii taberelor din partid nu se înțeleg asupra modului în care se va face selecția candidaților la alegerile europarlamentare. Mulți sunt nemulțumiți și de modificarea mult dorită de Ludovic Orban, prin care șefii de filiale ar putea fi demiși mult mai ușor.

Potrivit unor surse participante la întâlnire, șeful statului a ținut să le amintească celor prezenți că în momentul de față nu există niciun lider din PNL care să aibă mai mult decât scorul partidului, drept urmare i-a invitat să lase deoparte jocurile de culise, să conlucreze și să nu mai vină cu propuneri care ar putea să afecteze unitatea partidului.

Tocmai din această cauză, sâmbătă dimineață, chiar înainte de Consiliul Național, va avea loc o nouă ședință a Biroului politic, în care se pare că Orban este decis să facă anumite concesii - să renunțe la anumite criterii legate de selecția candidaților la europarlamentare și să amâne acea problemă a modificării statutului pentru demiterea șefilor de filiale.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-08-02

TAGURI: iohannis, intalnire, liberali, pnl, alegeri
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
01 Aug 2018

Păi palmierul STERP ce face ???POLITICA???? E Legal??? Sau el are voie orice
ANONIM
02 Aug 2018

PLAVANUL ACESTA E PRESEDINTE DE TARA SAU PRESEDINTE DE PARTID? NAZISTULUI HOT DE CASE VANZATOR DE COPII I SE PERMITE ORICE
ANONIM
02 Aug 2018

Se aude ca i se va intenta proces pentru inalta tradare ,in privinta caselor date la nazisti dar si pentru ca a indemnat lumea la violente atunci cand a iesit cu geaca rosie impreuna cu cei de la raufaizen bank Sa dea Domnul sa il vedem platind pentru marsaviile facute contra tarii acest ALOGEN NAZIST
ANONIM
03 Aug 2018

De ce se duce aceasta JIGODIE la BPN al pnl.....FACE POLITICA ...ARE VOIE ???OARE UNDE SUNT SUSTINATORII LUI CARE IL LING PESTE TOT acum tac ptr ca stiu ce se intampla ...CALCA CONSTITUTIA CU BUNA STIINTA... SICTIR
Random imageUltimele stiri


STARBAG