2019-12-15 17:15

Iohannis, întrebat dacă cere în continuare DEMISIA PREMIERULUI: Evident că da. Dacă celor de la PSD şi din Guvern nu le place să le arate cineva oglinda

 |  11:13
Iohannis, întrebat dacă cere în continuare DEMISIA PREMIERULUI: Evident că da. Dacă celor de la PSD şi din Guvern nu le place să le arate cineva oglinda

Preşedintele Klaus Iohannis a fost întrebat, joi, dacă îşi menţine solicitarea adresată premierului Viorica Dăncilă de a demisiona, el răspunzând: "Evident că da". El a mai spus că rolul său este de a veghea, iar în situaţia în care observă că lucrurile merg prost, este obligaţia sa să atragă atenţia. "Dacă celor de la PSD şi din Guvern nu le place să le arate cineva oglinda, atunci n-au decât să lucreze mai bine", a afirmat preşedintele.

Întrebat de jurnalişti, la Sofia, dacă la acest moment, după discuţiile pe care le-a avut cu Viorica Dăncilă, este pace între palate, Iohannis a răspuns că nu a fost nici război, nici pace, şi că rolul său este de a veghea şi de a atrage atenţia atunci când lucrurile merg prost.

"A veghea nu este o stare pasivă. Nu stau să asist până dăm cu oiştea în gard. Dacă văd că lucrurile merg prost, este obligaţia mea să atrag atenţia, să convoc la discuţii, să cer opinii informate", a declarat Iohannis, la Sofia.

El a spus că, dacă "celor de la PSD şi din Guvern nu le place să le arate cineva oglinda, atunci nu au decât să lucreze mai bine, mai cu spor şi mai cu rezultate".

De asemenea, întrebat dacă îşi menţine solicitarea adresată premierului Viorica Dăncilă de a demisiona, şeful statului a răspuns: "Evident că da".


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-05-17Parerea ta...

ANONIM
17 Mai 2018

NUMAI CATÂRII SI MAGARII O ȚIN LANGA ...a persista in prostie este ceva normal ptr un palmier penal , mincinos si avar
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
17 Mai 2018

la PSD nu se poate sa schimbi ceva prost decat cu ceva SI MAI PROST...asa au inceput cu premierii..Grindeanu era de 10ori mai bun decat MUTA...deci prin urmare daca o schimba pe MUTA urmeaza probabil o SURDO-MUTA SCHIOAPA COCOSATA plimbata in carucior de Drac-nea.....sau cum era FA DOINA plimbata cu barca de jamdarmi la inundatii precum maharajahul in litiera..........concluzia PSD partid de TZOAPE CIOCIOLINE AGRAMATE si MAFIOTI din EVUL MEDIU si BANGLADESH care vor sa manipuleze legile in favoarea infractorilor
ANONIM
17 Mai 2018

Sasul imi aduce aminte de profesorii ceausisti care aveau aceeasi placa ruginita pe care o puneau ori de cate ori era necesar ,,invata mai cu spor ,esti lenes obraznic etc,, dar ei erau acei care erau lenesi si puturosi fara nici o vocatie de dascal ..
LEVST.
18 Mai 2018

O sa bata tot asa din fleanca, pana o schimba dragnea( ca el este tartorul cel adevarat), si atunci se arata si "viteazul in piele de porc" si o sa zica( probbil si in germana) :" Nu v-am zis eu ca o sa dau cu ea de pamant?"
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray