2019-11-14 22:10

IOHANNIS, invitat de onoare la Conferința „The State of The Union”, de la FLORENȚA

 |  16:21
IOHANNIS, invitat de onoare la Conferința „The State of The Union”, de la FLORENȚA

Preşedintele Klaus Iohannis va participa, vineri, în calitate de invitat de onoare, la Conferinţa „The State of The Union”, organizată de Institutul Universitar European de la Florenţa şi va avea o întrevedere cu premierul italian Giuseppe Conte.

Aflată la cea de-a IX-a ediţie, conferinţa are ca temă principală democraţia în secolul XXI în Europa, cu accent pe contextul electoral european. Lideri politici europeni, jurnalişti, membri ai corpului academic şi reprezentanţi ai societăţii civile vor dezbate o serie de teme de actualitate care privesc atât provocările cu care se confruntă Uniunea Europeană, cât şi perspectiva unei Uniuni mai puternice, adaptate şi pregătite pentru aspiraţiile generaţiilor viitoare.

Conferinţa „The State of The Union” este un eveniment de prestigiu în sfera afacerilor europene devenit un forum de referinţă pe agenda factorilor de decizie europeni, la care participă, în mod regulat, şefi de stat şi de guvern, lideri ai instituţiilor UE, precum şi personalităţi academice şi culturale, precizează Administraţia Prezidenţială.

În marja participării la conferinţă, preşedintele României, Klaus Iohannis, va avea o întrevedere cu preşedintele Consiliului de Miniştri al Republicii Italiene, Giuseppe Conte.

Institutul Universitar European din Florenţa este o instituţie academică europeană consacrată, contribuind de-a lungul timpului la dezvoltarea procesului de integrare europeană, prin activităţi de cercetare academică şi programe educaţionale la cel mai înalt nivel.

Participarea preşedintelui Klaus Iohannis la Conferinţa „The State of The Union” are loc în contextul deţinerii de către România a Preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene, găzduirii Summit-ului de la Sibiu, precum şi cu prilejul aniversării unui deceniu de la aderarea României la Convenţia privind înfiinţarea Institutului Universitar European de la Florenţa.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-04-30Parerea ta...

MâNDRU.
30 Apr 2019

Mandri ca suntem romani. Prestatia impecabila a presedintelui Iohannis in politica externa NE FACE SA FIM MINDRI CA SUNTEM ROMÂNI. DIN pacate in plan intern Romania sufera din cauza acapararii institutiilor de catre un GRUP INFRACTIONAL psd-alde condus de doua lichele bolșevice cu obiective precise. HOTIA DIN BANI PUBLICI SI SALVAREA DE PUSCARIE. SFÂRȘITUL ACESTOR DOUA MIZERII (draknea, tariceanu ) ESTE TOT MAI APROAPE.
'' O EXCURSIE ''......
01 Mai 2019

.......este si cea din Polonia a '' STERPEI'' ANALFABETE CARE SE VA CREDE LA PRIȘTINA.
PLAVANUS IDIOTIS!
01 Mai 2019

Va lasa desigur plavanul scaunul gol cum a mai facut si se va duce sa viziteze niste ruine anticeMandri ca suntem romaniMandri mai ales ca avem ca presedinte un impostor pus de statul paralel ,un homalau care habar nu are cu ce se mananca ,,presedintia tarii''un excursionist care lucreaza 3 zile pe saptamana si cand ,,lucreaza ''se ocupa cu PSD ul Alta grija nu are !Nu a facut absolut nimic pentru tara ca presedinte dar a luat niste decizii balbaite si gandite cate o luna inainte de a le comunica Face referendum dar are niste intrebari prostesti cu tinta PSDul Acest individ este obsedat de Dragnea (cred ca l iubeste ca pe POHONTU)si de PSD ul acesta care vrea sa faca ceva in tara asta si a facut dar bruiat si impiedicat de fiinta asta bolnava SIKTIR!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray