2020-02-26 00:37

Iohannis, IRONIC la adresa premierului Dăncilă privind vizita Papei Francisc în România

 |  19:41
Iohannis, IRONIC la adresa premierului Dăncilă privind vizita Papei Francisc în România

Preşedintele Klaus Iohannis a fost întrebat, sâmbătă, la Blaj, despre anunţul premierului Viorica Dăncilă privind vizita Papei Francisc în România, preşedintele răspunzând zâmbind: ”Daţi-mi voie să cred că nu a înţeles doamna foarte bine despre ce s-a vorbit acolo”.

”Daţi-mi voie să cred că nu a înţeles doamna foarte bine despre ce s-a vorbit acolo. Am urmărit întreaga evoluţie şi în final a apărut şi comunicatul oficial al Vaticanului despre acea întâlnire şi într-adevăr acolo se spune că s-a vorbit despre preşedinţia României a Consiliului UE în prima parte a lui 2019. Singura explicaţie a mea este că doamna a înţeles că este vorba de vizită şi nu de preşedinţie, deci o confuzie inexplicabilă”, a spus preşedintele Iohannis, citat de News.ro.

Despre o eventuală vizită a Papai în România, Klaus Iohannis a precizat: ”Pot să vă spun că ştiu, dar la acest nivel şi chiar în relaţia cu Vaticanul există nişte reguli şi nişte norme foarte clare. Atunci când vor fi lămurite absolut toate detaliile, atunci se va anunţa simultan şi de către Vatican, şi de către Administraţia prezidenţială, şi nu de alţi vizitatori sau audianţi întâmplător”.

Papa Francisc a primit-o vineri în audienţă pe Viorica Dăncilă, prim-ministru al României, care s-a întâlnit şi cu secretarul de stat al Vaticanului, Pietro Parolin, împreună cu arhiepiscopul Paul Richard Gallagher, secretar pe probleme de relaţii între state.

Premierul Viorica Dăncilă a declarat vineri, la Antena 3, că, în discuţia pe care au avut-o la Vatican, Papa Francisc i-a confirmat că va veni anul viitor în România.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-05-12Parerea ta...

ANONIM
13 Mai 2018

la ranjit se pricepe namila Nu s ar pricepe la ceva bun
LEVST.
13 Mai 2018

Ce a discutat DĂNCILĂ cu episcopul Episcopiei Ortodoxe Române a Italiei ____------_____ biata docila/, trebuie sa fie total imbecila,... ea l-a auzit pe acest episcopit prin Italia, zicand ca vrea sa revina in Romania, ca sa mai PAPE cateva zeci de milioane(direct la sursa), si ea crede ca vine -la sigur- Papa, probabil ca il si vede aruncand cu indulgente in parlamentul tarii, iar ea -in dreapta lui- facand cruci si -desigur- intzolita chiar si mai si , decat "Calugarita din Monza"......
ANONIM
14 Mai 2018

Mori de invidie mai betiv ordinar ce esti Ai acum o fereastra de luciditate dela intoxictia cronica a creerului tau cu droguri si matrafox si in loc sa judeci normal debitezi tot prostii
IN PARLAMENT DAND INDULGENTE
14 Mai 2018

Cat de prost poti fi betivule
LEVST.
14 Mai 2018

Hai siktir, gunoi triplu fermentat, s.a.m.d.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine