2019-07-24 11:42

Iohannis, IRONII la adresa guvernanților, ”victime ale abuzurilor justiției”

 |  22:29
Iohannis, IRONII la adresa guvernanților, ”victime ale abuzurilor justiției”

Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat, marţi, că nu poate fi tolerat ca vinovaţii de crime împotriva umanităţii "să doarmă liniştiţi", precizând că instituţiile abilitate "au obligaţia să acţioneze imediat în acest sens".

"În acest demers de cunoaştere şi asumare a trecutului este fundamentală sancţionarea faptelor care au reprezentat un atac direct la adresa demnităţii umane. Constat, însă, că în privinţa investigării crimelor comunismului ne aflăm într-o situaţie de blocaj. Nu putem tolera ca cei vinovaţi de crime împotriva umanităţii să doarmă liniştiţi. Instituţiile abilitate au obligaţia să acţioneze imediat în acest sens", a declarat Iohannis, la ceremonia de decorare a unor foşti deţinuţi politic, organizată la Palatul Cotroceni. 

 

Președintele nu a pierdut ocazia de a-i ”înțepa” pe cei care azi ”se declară victime ale abuzurilor justiției și etalează eticheta de condamnați sau deținuți politic”, care ”ar trebui să nu mai întineze toate dramele” prin care au trecut deținuții politici.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-06-26Parerea ta...

ANONIM
29 Iun 2018

Si tu esti o victima dar o lingi pe plagiatoare si ea te tine sub fusta ,alogenule!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray