2020-07-10 02:17

IOHANNIS, la Gala Premiilor TNL: „Guvernarea pesedistă, un întreg asalt asupra statului de drept şi a democraţiei”

 |  20:02
IOHANNIS, la Gala Premiilor TNL: „Guvernarea pesedistă, un întreg asalt asupra statului de drept şi a democraţiei”

Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat, sâmbătă, că guvernarea PSD a reprezentat „un întreg asalt asupra statului de drept şi a democraţiei din România".

„Oamenii s-au dus la vot în decembrie 2016, votând cu bun credinţă. Au crezut ceea ce li s-a promis, doar că din prima secundă s-a întâmplat altceva. PSD abia ajuns la guvernare credeţi că s-a apucat să îmbunătăţească economia ţării, să consolideze statul de drept, să facă România mai puternică? Nu, s-au apucat să modifice legile justiţiei pentru a-şi apăra propriii corupţi şi propriii condamnaţi penal. Asta au făcut şi de atunci întreaga guvernare pesedistă a fost un întreg asalt asupra statului de drept şi a democraţiei din România", a spus preşedintele la Gala Premiilor TNL "Mircea Ionescu-Quintus", desfăşurată la Sinaia, informează Agerpres. Iohannis a mai reproşat Partidului Social Democrat că încearcă să modifice legile justiţiei pentru a „albi" anumite dosare şi că „inventează noi şi noi metode" pentru a controla toate pârghiile din economie. „Întreaga arhitectură a statului se bazează pe premisa de bună credinţă, bună voinţă şi colaborare loială între instituţii. Şi dacă este aşa, atunci lucrurile funcţionează bine. Dar dacă nu este aşa? Dacă nu esta aşa, atunci însăşi baza democraţiei este în pericol. Dacă ajung oameni în conducerea unor mari partide care pun interesul personal deasupra interesului partidului şi dacă acel partid ajunge la guvernare şi pune interesul propriu şi interesul liderilor partidului deasupra intereselor românilor, deasupra intereselor României, şi dacă acel partid şi acel guvern încep să strice temeliile statului, încep să modifice legile justiţiei pentru a-şi albi propriile dosare, dacă inventează noi şi noi metode, nemaiauzite, nemaivăzute, pentru a controla toate pârghiile din economie, dacă au un dublu discurs - spun una, fac alta - dacă pun tot timpul interesul propriu asupra interesului public, atunci suntem în situaţia în care suntem acum şi problema se numeşte PSD", a mai precizat preşedintele. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-03-24Parerea ta...

ANONIM
23 Mar 2019

IAR tu esti un nazist mincinos ,mincinos de o rautate bolnava ,cu apucaturi de vataf Justitia era subordonata chiorului Basescu El a bolmojit o si a inzesrtrat o cu indivizi semianalfabeti care ascultau si actionau la comanda acestui individ Astfel el si a bagat la parnaie adversarii politici neatingandu se de hotii si spoliatorii din anturajul sau Dar tu nu amintesti aceste derapaje de neangaduit ,Te faci ca nu stii despre ce este vorba ,pentru ca ti s a predat tot acest sistem ticalos cu care ti ai ascuns cele 69 de dosare penale si acum te dai ALBA CA ZAPADADe fapt esti un ticalos nenorocit si bolnav de ura
ANONIM
24 Mar 2019

JIGODIE cu ...papion ....ai voie să participi la mitinguri si adunări politice ??? SICTIR JAVRA ...
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz