2019-11-14 21:58

IOHANNIS lasă de înțeles că îl va respinge pe Nicolicea la Justiție. Ce a spus de revocarea lui Toader

 |  15:02
IOHANNIS lasă de înțeles că îl va respinge pe Nicolicea la Justiție. Ce a spus de revocarea lui Toader

Președintele Klaus Iohannis a dat de înțeles că îl va respinge pe Eugen Nicolicea, propunrea PSD pentru Ministerul Justiției, deoarece, consideră șeful statului, “această remaniere guvernamentală se face ca lucrurile se meargă mai prost”. Iohannis a fost ferm ;i ]n privin’a revoc[rii lui Tudorel Toader, cu care nu vrea în nici un caz să dialogheze în vreun fel.

„Ieri au fost trimise la Cotroceni propuneri de revocare și de noi miniștri. Însă, primind acele scrisori mi-am pus întrebarea ce se dorește cu această remaniere. De regulă, o remaniere se face pentru a face guvernul mai bun, mai eficient. Prima mea impresie este că această remaniere guvernamentală se face ca lucrurile se meargă mai prost. Așa ceva este inadmisibil. Este o primă impresie pe care am vrut să o comunic. Mai multe despre aceste lucruri voi comunica la începutul săptămânii viitoare, când voi avea o explicație pe ceea ce probabil va trebui să se întâmple”, a spus șeful statului.

Președintele a mai precizat că a vorbit cu Viorica Dăncilă și i-a transmis că „va primi un răspuns la începutul săptămânii viitoare”. „Aici lucrurile încep să capete un contur trist. Am convocat un referendum pentru a afla opinia românilor despre acest asalt pesedist asupra Justiției. PSD pregătește o remaniere prin care vrea să întărească asaltul asupra Justiției și acest lucru nu poate fi de bun augur”, a mai afirmat Iohannis.

De asemenea, Klaus Iohannis a răspuns criptic în ceea ce privește revocarea lui Tudorel Toader: „Revocarea unui ministru sau demisia este constituționala decizie a prim-ministrului sau în cazul demisiei a fiecăruia în parte. Nici n-am discutat și nici nu intenționez să discut cu Tudorel Toader. Nu pot să semnez niște acte fără a evalua urmările întregii remanieri, de aceea voi face clarificări la început săptămânii viitoare. Încă o dată, prima impresie este că se vrea reluarea atacului pesedist asupra Justiției”, a concluzionat președintele.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-04-18Parerea ta...

GHITA BIN LADEN CIUMA ROSIE
18 Apr 2019

cel mai bun pesedist ca ministru e BERCEA MONDiaLUL..ha ha ha CIUMA ROSIE
OUT !!! MAFIA PSD.
18 Apr 2019

Cât de jos a ajuns justitia romana cu un politruc ca NICÂCÂCEA MINISTRU !!!!!!. ROMANIA TREZESTE-TE . PE 26 MAI IESITI LA VOT SI SCOATETI MAFIA PSD-ALDE DIN EUROPA. VOTATI ORICE FARA ACESTE GUNOAIE BOLȘEVICE.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray