2019-10-19 23:54

Iohannis le-a chemat la Cotroceni pe Viorica Dăncilă şi Lia Vasilescu pe TEMA SALARIILOR

 |  17:30
Iohannis le-a chemat la Cotroceni pe Viorica Dăncilă şi Lia Vasilescu pe TEMA SALARIILOR

Preşedintele Klaus Iohannis le-a convocat la Cotroceni pe premierul Viorica Dăncilă şi ministrul Muncii Lia Vasilescu, pentru discuţii pe tema salariilor.

Preşedintele Klaus Iohannis are programată, marţi, la ora 12.00, întâlnire cu Viorica Dăncilă, prim-ministru, și cu Lia-Olguța Vasilescu, Ministrul Muncii şi Justiţiei Sociale, potrivit agendei publicate de Administraţia Prezidenţială.

Tema discuţiilor va fi legea salarizării, a anunţat RomâniaTV.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-04-02Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
02 Apr 2018

Nu voi mai sta în ploaia ta de vorbe, plin de noroi. Am pus ca prostu' punct zilelor senine Când dintr-atâtea zdrențe, eu te-am ales tocmai pe tine! Vorbele mele dor, dar ce-ai vrea? Să te-alinte? Ține-te bine, că de-acum înainte nu te mai lovesc cu cuvinte. Nu-mi place să te-aud, m-apucă spumele, Nu-mi place nici măcar să-ți mai rostesc numele. Ai întins de multe ori coarda de-a lungul timpului, Acum e rându' meu. Și-am să ți-o-ntind, da'-n juru' gâtului! Nu-ți mai mânji fața cu lacrimi de iubire, Nu-mi mai cere să te iert, știi că nu-mi stă-n fire! Ești liberă să dispari, De ce mai stai să-mi respiri aeru'? Am crezut atâția ani în tine ca fraieru'... Nu-mi trebuie să-mi ceri să fie ca până ieri. Lady: Nu-mi faci nici-un rău, nu? De data asta te-nșeli! Spui cuvinte mari, pe care nu le-nțelegi, Înainte să pleci, lasă cheia sub preș, Ești doar un vis urât, care s-a-ntins pe ani grei! Ai știi și tu dacă te-ai privi prin ochii mei. Spui cuvinte mari, pe care nu le-nțelegi, Înainte să pleci, lasă cheia sub preș, Ești doar un vis urât, care s-a-ntins pe ani grei! Ai știi și tu dacă te-ai privi prin ochii mei.
JUSTICE
02 Apr 2018

Gie!
@CUCUVEAUA ROZ
03 Apr 2018

CE TALENTATA ESTI CUCUVITO . LOVE YOU .
BOLSEVICII
03 Apr 2018

Organizatia mafiota psd-alde-udmr au atacat frontal PILONUL 2 DE PENSII DE UNDE FURA CU NERUSINARE. AU CREAT SCANDALURI IN JUSTITIE PENTRU A DISTRAGE ATENTIA OPINIEI PUBLICE CA EI SA POATA FURA DIN BANII COTIZATI LA PILONUL2.
Doresc sa comentezMAI VECHI...

Jocul preferat al Olguței: alba-neagra pe salarii De aproape un an de zile, ministrul Muncii și Justiției Sociale, Lia Olguța Vasilescu, anunță pe toate posturile TV, și prin postări online, că salariile bugetarilor vor crește, mai ales după ce contribuțiilor sociale au trecut de la angajat la angajator
05 Apr 2018
Clonarea lui Ponta Premierul Ponta mai face un pas spre oficializarea candidaturii sale la Cotroceni, la Craiova, în parohia PSD condusă de Lia Olguța Vasilescu, importată mai demult de la PRM. Mai are Congresul din septembrie, care îi va valida debarcarea de la conducerea partidului, pentru că asta înseamnă o eventuală plecare a sa la Președinție
28 Iul 2014 |

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray