2020-01-29 04:02

Iohannis, luat la ţintă de Băsescu: “A dat conştient Guvernul României pe mâna condamnatului Dragnea”

 |  15:18
Iohannis, luat la ţintă de Băsescu: “A dat conştient Guvernul României pe mâna condamnatului Dragnea”

Ex-preşedintele şi actualul şef al PMP, Traian Basescu, îl critica virulent, printr-un mesaj postat pe Facebook, pe presedintele Iohannis, după ce acesta a acceptat nominalizarea PSD a Vioricai Dancila pentru functia de premier, spunand ca a şeful statului a dat “constient Guvernul Romaniei pe mana condamnatului Dragnea”, desi avea pârghiile legale şi constituţionale pentru a respinge nominalizarea.

Postarea presedintelui PMP:

De trei zile, un cor întreg de artişti ai dezinformării remarcă “înţelepciunea” lui Iohannis în evidentul noncombat de la numirea doamnei Viorica Vasilica Dăncilă.

Argumentul suprem este invocarea art. 103 din Constituţie, fals interpretat de artiştii dezinformării şi şantajul mincinos al suspendării.

În realitate, Preşedintele României avea marjă constituţională suficientă pentru a respinge nominalizarea făcută de Daddy.

Poate coriştii reuşesc să explice public, cât este de constituţional ca preşedintele să dea conştient Guvernul României pe mâna condamnatului Dragnea.

Eu cred că acesta este cel mai mare risc, pentru evitarea căruia Preşedintele României trebuia să uzeze la maxim de prerogativele sale constituţionale.

Vom vedea, dar atunci va fi prea târziu !

PS – Oare cine l-o fi păcălit pe Iohannis cu povestea că la ora 18.00 Daddy urma să anunţe suspendarea ?


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-01-20Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
20 Ian 2018

Johannis nu e deloc prost.....stia ca va fi suspendat 100% de penali si aveam acum interimar pe tariceanu///Basescule nu mai umbla cu cioara vopsita esti un parsiv si mincinos ai aburit pe toata lumea din jurul tau sa semneze tampenii pentru tine si dupaia s-au dus la puscarie ca fraierii Tu esti anti-johannis am inteles vrei presedinte pe udrea-ciociolina
POPA DARIUS FLVIAN
20 Ian 2018

Asa ceva am crezut ca nu exista Adica tu ,o japita chioara care ai pus sefii in justitie si ti ia i facut slugi pentru ca apoi sa le dai ordin pe cine sa aresteze DECI tu care practic l ai condamnat pe dragnea pentru ca era mult mai cinstit decat tine si iti statea in gat sa strigi apoi ,, condamnatul Dragnea ,, mi se pare de o monstruozitate si de o ticalosie iesite din normal Sa dea Domnul sa nu patesti nimic pe viitor dar nu stiu zau daca marsaviile tale nu vor fi puse pe tapet si rascolite candva iar tu sa fii bagat la racoare si sa stai acolo mult mult timp cotarla batrana si nebuna
CE INSEAMNA DADDY?
21 Ian 2018

Daddy inseamna ..,, te f... in gat chior de 2 bani,''
ANONIM
21 Ian 2018

Tu cand l-ai pus pe plagiatorul ponta era aceasi situatie mafia psd era majoritara. Iohannis ar fi prelungit o criza cu cel putin doua luni. Legea referitoare la suspendare trebui modificata. DACA PARLAMENTARII CARE AU PROPUS SUSPENDAREA PERD , PLEACA EI ACASA. ATUNCI NU LE-AR MAI CONVENI SA AMENINTE TOATA ZIUA UN PRESEDINTE CU SUSPENDAREA. MAFIA PSD NU VA DA NICIODATA UN PRESEDINTE IN ROMANIA.
@ANONIM
22 Ian 2018

Sigur nu Dar il va da sri si statul paralel
PERD, A PERDE
22 Ian 2018

Vai de capul tau bautor de pipi prost !
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine