2020-08-06 03:55

Iohannis merge pe mâna lui Orban ca premier: ”Oricând, Ludovic, oricând!”

 |  18:26
Iohannis merge pe mâna lui Orban ca premier: ”Oricând, Ludovic, oricând!”

Președintele Klaus Iohannis a declarat sâmbătă, la școala de vară a TNL, că liderul liberalilor, Ludovic Orban, ar fi ”oricând” o varantă de premier, informează G4 Media.

Chestionat dacă Ludovic Orban ar putea fi o variantă de premier, Iohannis a replicat: „Oricând, Ludovic, oricând”.

„PNL a fost pregătit tot timpul și va fi pregătit tot timpul să intre la guvernare și, dacă ați observat, am spus și în alocuțiune, PNL este cel mai important partid din România, deocamdată, în opoziție”, a subliniat șeful statului.

Klaus Iohannis a mai spus că, după ce a respins propunerile de miniştri şi i-a cerut premierului Viorica Dăncilă să le prezinte în Parlament, aceasta a venit în faţa naţiunii „cu afirmaţii ciudate”.

„Eu am venit în faţa naţiunii cu argumente constituţionale foarte solide şi doamna premier a venit în faţa naţiunii cu afirmaţii ciudate”, a spus Iohannis, răspunzând unei întrebări referitoare la tergiversarea prezentării în Parlament a propunerilor de miniştri.

Întrebat dacă a fost contactat „insistent” de Viorica Dăncilă pentru a discuta despre remanierea guvernamentală, şeful statului a negat.

„Nu a insistat deloc, m-a sunat cu o zi înainte, mă rog, cu câteva ore înainte de a-mi trimite acea solicitare ciudată de remaniere”, a precizat Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis a participat sâmbătă la Şcoala de Vară a Tineretului Naţional Liberal, eveniment desfăşurat în perioada 12-15 septembrie, în staţiunea Venus.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-09-15

In legatura cu acest articol...

Mihai Fifor îl trage la RĂSPUNDERE pe Klaus Iohannis: ”Trebuie să moară oameni?”

Răspunsul lui Dan Barna la PACTUL propus de Viorica Dăncilă

Răspuns SURPRINZĂTOR al președintelui Iohannis la PACTUL propus de Dăncilă
Parerea ta...

WERNER HOMALAUL
15 Sep 2019

Asa ,asa ludovic bagami o mai adanc !
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz