2019-10-23 02:59

Iohannis, mesaj DUR pentru Guvern de la tribuna Parlamentului: ”Nu faceți rău societății românești”

 |  14:49
Iohannis, mesaj DUR pentru Guvern de la tribuna Parlamentului: ”Nu faceți rău societății românești”

Președintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj critic și intransigent miercuri coaliției PSD-ALDE în ședința solemnă a Parlamentului dedicată Centenarului Marii Uniri. Șeful statului a făcut apel la revenirea asupra modificărilor aduse de majoritatea parlamentară legilor justiției și Codurilor penale.

”Celebrăm centenarul într-o perioadă tumultoasă, iar unele abordări populiste și demagogice au semănat discordie. Spiritul națiunii e însă viu și s-a manifestat în susținerea fără echivoc în fața oricăror încercări de a pune în pericol principiile și valorile”, a spus președintele, citat de G4media.ro.

”Domnilor parlamentari și guvernanți, ascultați vocea românilor, recuplați-vă la interesele naționale, ridicați-vă la înălțimea Centenarului și nu îl dezonorați”, a mai transmis el.

Klaus Iohannis a subliniat că printre cele mai importante idealuri ale Marii Uniri au fost respectul legii și libertatea individului.

”Este responsabilitatea dvs să asigurați o bună legiferare, astfel ca deciziile să fie adaptate le nevoile reale ale societății. E încă timp să reveniți asupra unor legi care nu au susținerea oamenilor și nu corespund standardelor europene. Nu puneți în joc tot efortul și sacrificiile românilor, nu faceți rău societății românești mergând mai departe cu modificările legii justiției și codurilor penale, incongruente cu o democrație veritabilă”, a mai avertizat președintele.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-11-28Parerea ta...

BOLSEVICII
28 Noi 2018

Mafia psd-alde a facut numai rau Romaniei. Rezolutia din P.E si raportul devastator adresat guvernului analfabet si anti-românesc au demonstrat clar ca coalitia mafiota psd-alde are tendinte extremiste, populiste si pro-putiniste. Aceasta organizatie mafiota dominata de hoti si borfasi a distrus economia , sanatatea, invatamintul si justitia sub conducerea unui puscarias psihopat ( draknea ) care este disperat sa scape de puscarie.
ANONIM
28 Noi 2018

Minciuni de la cap la coada Prostii in capul lor de nazisti hoti
ANONIM
28 Noi 2018

Bai hotul asta ce crede el ,ca a dat de prosti Ce nu se vede de la o posta ca este antiroman,In 90 fiind intrebat de ce nu pleaca si el cu parintii in germania stiti ce a zis?Aici am niste lucruri de aranjat si apoi voi pleca si eu Acolo n as avea nici o sansa sa adun ceva avere ,asa ca nu ma prea grabesc Dar plec si eu ca aici nu i de mine Si a inceput sa adune cu trafic de copii cu meditatii A ajuns primar al Sibiului A avut grija sa adune consilieri de ai sai, sasi corupti si a organizat grupuri infractionale de tot felul A furat case cu acte false el cu soacra si nevasta ,afugarit romani din case si le a dat la altii pe spaga ,a ras cartiere pe care le a dat la o grupare fascista el fiind seful gruparii A furat de la aeroportul Sibiu milioane de euro el cu sasii sai adusi sa,, refaca ,,cica aeroportul pe care l a stricat mai tare El crede ca lumea nu vede si este proasta A ajuns presedinte si a infiintat un alt grup infractional cu judecatori corupti si procurori prosti si nepregatiti cu care si a inchis aproape toti adversarii Acum tot el ca un adevarat nesimtit tipa si persifleaza realizarile unui guvern pe care l a sabotat cat a putut inca de la inscaunarea sa de catre statul paralel
,,GEACA ROSIE SCARBOASA,,
28 Noi 2018

Domnule postac esti de coma Ai dreptate cu ,,geaca rosie scarboasa,,
@GEACA ROSIE SCARBOASA
01 Dec 2018

Daca acest alogen tinea cat de cat la romani nu se angaja in 2017 el impreuna cu un alt mare ,,patriot'' bubosul ciolosvec la sfarsitul mandatului de 2 ani al acestui individ cu guvernul sau 3 nule sa cumpere arme second hand si coverte de la olanda la suprapret Pret tota platit 9 miliarde de euro Faceam 3 autostrazi Dar pe el il doare in basca pentru ca uraste romanii si tara asta
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray