2020-06-05 00:23

Iohannis, mesaj pentru medicii români: ”Purtați pe umerii halatelor albe o presiune enormă!”

 |  17:06
Iohannis, mesaj pentru medicii români: ”Purtați pe umerii halatelor albe o presiune enormă!”

Iohannis a transmis un mesaj medicilor și populației. Președintele cere din nou respectarea restricțiilor impuse de autorități.

Klaus Iohannis apreciază că România a luat la timp măsurile necesare pentru a preveni răspândirea pandemiei.

„În ceea ce privește situația din România, autorităţile noastre au luat la timp măsurile necesare pentru a preveni pe cât posibil răspândirea pandemiei. Măsurile restrictive de până acum au fost luate gradual în conformitate cu recomandările Organizației Mondiale a Sănătății și ale altor organizații internaționale. (...) În aceste momente de cumpănă pentru noi toți, forța de muncă din sănătate reprezintă prima linie a luptei împotriva răspândirii infectării cu acest virus extrem de periculos. Autoritățile au datoria de a acorda atenție prioritar personalului medical, inclusiv prin asigurarea echipamentului individual de protecție”, a declarat președintele.

Iohannis a transmis un mesaj medicilor și populației. Președintele cere din nou respectarea restricțiilor impuse de autorități.

„Dragi medici și personal medical, vă datorăm recunoștință și respect zi de zi pentru efortul consecvent depus în menținerea sănătății noastre, a tuturor, și cu atât mai mult în aceste zile, când aveți un rol critic și purtați pe umerii halatelor albe o presiune enormă! (...) Respectând normele de deplasare, dragi români, de igienă și de distanțare socială ne protejăm pe noi înșine, pe cei dragi și ajutăm cadrele medicale să ofere asistență celor care au reală nevoie de îngrijire! Sacrificiile pe care le facem astăzi ne aduc mai aproape de ziua în care viața noastră revine la normal!”, a completat președintele.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-04-07

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

SICTIR
07 Apr 2020

Oare cei aproape 200 de morți nu te "viziteaza" macar noaptea ??? In loc sa asiguri materiale de protectie ...te framanta puterea/ anticipate... CE FARSEOUR POTI FI
ELEGANTA
07 Apr 2020

Un mesaj puternic consolidat pe respect si cinste .
ION
07 Apr 2020

Presedintele zicea in urma cu doi ani ca :CORUPTIA UCIDE !!! Nu ati bagat in seama nici pe el,nici pe altcineva ce voia sa demaste intrarea la butoanele tarii a unor interlopi strecurati in toate culorile politice!!! Si dupa ce unul dintre interlopi a intrat la zdup nu ati inteles ca romanii sunt saturati si de pesed si de pnl si de udmr si de ponta de toti nenorocitii ce luati bani de pomana ! Sunt si medici dedicati dar au fost opriti sa acceada de la inceput pe functii de conducere de catre toti ce au condus si acum urla ca vor intra in puscarii !!!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine