2019-10-14 21:14

Iohannis, MESAJ pentru PSD: ”Eu sunt președintele, eu mă ocup de politica externă”

 |  23:44
Iohannis, MESAJ pentru PSD: ”Eu sunt președintele, eu mă ocup de politica externă”

Klaus Iohannis a avut o primă reacție după ce mai multe persoane din spațiul public l-au acuzat pe președinte de antisemitism. Președintele a avut și un mesaj dur către PSD legat de politica externă.

”Să fiu eu acuzat de antisemitist este deplasat, caraghios. Eu am fost lăudat și laureat de mai mulote asociații evreiești. Toată lumea știe că realația bilaterală între România și Israel este una foarte bună încă de la început. Nu știu pe ce se bazează aceste critici. În afirmația mea, cu siguranță nu am folosit noțiuni peiorative, dar dacă totuși cineva s-a simțit ofensat de declarația mea, îmi cer scuze față de aceștia.”, a declarat Klaus Iohannis, conform Antena 3.

Iohannis a mai declarat și faptul că președintele este cel care se ocupă de politica externă.

”M-am întrebat când s-a lăudat Liviu Dragnea la televizor că a rezolvat problema Ambasedei, în ce calitate a rezolvat această chestiune. Tocmai de aceea și fiindcă vizita aceluiași personaj nu a fost mediatizată deloc, mi-am pus și eu întrebarea: dacă s-a dus acolo și nu știm nimic, ce înțelegeri vor putea să facă? În niciun caz acea întrebare retorică nu a fost cu iz de a jigni comunitățile evreiești sau statul Israel. Fiți asigurați că o voi întreba pe doamna Dăncilă cu ce ocazie a plecat în Israel în vizită bilaterală fără să sufle vreo vorbă. Și dacă PSD-ului nu îi convine, eu sunt președintele Republicii și eu răspund de politica externă”, a mai spus șeful statului.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-04-27

In legatura cu acest articol...

Dragnea îi dă REPLICA lui Iohannis: ”Nu poți să JIGNEȘTI în asemenea hal!”

Iohannis, ÎNDEMN pentru tineri: ”Implicați-vă în politică!”

Iohannis îl ia la ROST pe Dragnea: ”Cine știe ce ÎNȚELEGERI secrete face acolo cu EVREII”
Parerea ta...

LEVST.
27 Apr 2018

penibila iesire... probabil se refera la politica externa, via excursiile si vacantele facute in strainatate...Da, acolo este the boss... Numai ca -mai peste tot- dragnea sterge podelele cu el...Macar isi cere scuze, e fricos, simte ca a sarit calul, stie ca deja are o mare bila neagra, la tentativa de a castiga al doilea mandat...
ANONIM
27 Apr 2018

DA MAI DU-TE DRACULUI DE IMBECIL NAZIST REZOLVAI POLITICA EXTERNA CUM AI REZOLVAT ROMANII PE CARE I-AI SCOS DIN CASE CU ACTE FALSE SI AI DAT JUMATATE SIBIUL NAZISTIOR TAI SS-ISTI PARANOICUL ACESTA NU SE LASA ATATA URA N-AM MAI VAZUT UN CIRCAR NEBUN GEACA ROSIE PLIMBARI CU BICICLETA SI APAR ZIARISTII CARE STIAU PRIN TELEPATIE UNDE VA FI PLAVANUL ETC NICI IN DOS NU-L DOARE DE ROMANI ATI VAZUT NAZIST CARE SA IUBEASCA EVREII? UN FARSEOR IPOCRIT
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray