2020-08-09 21:07

Iohannis, mesaj superb după ratarea calificării în finală: Tricolori, aţi făcut o ţară întreagă mândră de voi!

 |  22:15
Iohannis, mesaj superb după ratarea calificării în finală: Tricolori, aţi făcut o ţară întreagă mândră de voi!

Preşedintele Klaus Iohannis afirmă că membrii Naţionalei de fotbal Under-21 au făcut "o ţară întreagă mândră" de ei, având "un parcurs excepţional" la Campionatul European.

"Un parcurs excepţional al echipei naţionale de fotbal a României Under-21 la Campionatul European! Tricolori, aţi făcut o ţară întreagă mândră de voi! Vă aşteptăm acasă!", a scris Iohannis joi seară într-o postare pe Facebook.

Selecţionata României a fost învinsă de Germania cu scorul de 4-2 (1-2), joi seara, în semifinalele Campionatului European de fotbal Under-21 din Italia şi San Marino, pe Stadionul Renato Dall'Ara din Bologna.

Tricolorii au făcut un nou meci memorabil, în ciuda unei căderi pe final, în urma căreia Germania, campioana en titre, a reuşit să se impună.

România a pierdut un meci, dar a câştigat o calificare la Jocurile Olimpice după 56 de ani şi o echipă de viitor, care a realizat o performanţă istorică, o semifinală de Campionat European în care a jucat de la egal la egal cu campioana.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-06-28Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ -BONTON
27 Iun 2019

au ratat calificarea dar tara este mandra Ce gandire mecanica are acest ,,curdefer'',jivina asta mincinoasa !siktir javra alogena !
CUCUVEAUA ROZ -BUSON
28 Iun 2019

INDIVIDUL isi bate mereu joc de altii si de Romani!Sictir ,boaita infatuata Siktir hotule !
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz