2020-04-07 16:47

Iohannis, noi acuzații la adresa PSD: Se joacă cu nervii pensionarilor. Ce se întâmplă cu pensiile

 |  19:13
Iohannis, noi acuzații la adresa PSD: Se joacă cu nervii pensionarilor. Ce se întâmplă cu pensiile

După ce a susţinut de mai multe ori în ultimii ani că nu vor mai fi bani de pensii şi salarii, Klaus Iohannis acuză PSD că se joacă cu nervii pensionarilor când acuză PNL de intenţia de a tăia pensiile. Aflat la o întâlnire electorală a PNL la Piteşti, Iohannis a afirmat că doar un guvern PNL va putea garanta un venit decent pentru pensionari.

"Nu pot să nu remarc că PSD a ajuns la cel mai jos nivel. Au început, din disperarea de a pierde puterea, să își bată joc de o categorie de români care merită respectul nostru, al tuturor. Îi bagă în disperare pe pensionari, venind cu o minciună gogonată pesedistă cum că guvernul lui Iohannis ar tăia pensiile. Vă dați seama ce jalnici sunt să se joace cu nervii și soarta pensionarilor, când de fapt ei nu au fost în stare să construiscă nimic durabil, nimic sustenabil. Este nevoie de un guvern PNL ca să ajungem să garantăm pensionarilor un venit decent în România", a declarat Iohannis.

Secretatul general al PSD Mihai Fifor i-a acuzat, vineri, pe liberali că ceea ce declară în spațiul public în legătură cu tăierile de pensii, salarii și închiderile de spitale este diferit de măsurile din programul de guvernare al PNL.

„Spune Iohannis că nu vor tăia salarii. Dar scrie negru pe alb că vor reduce salariile bugetarilor ca să ajungă la nivelul privaților. Deci fără vouchere de vacanță, fără sporuri și fără alte beneficii la salariu. Nu e tăiere... e doar reducere... Vă spun că nu vor tăia pensiile, dar le vor impozita pe cele sub 2.000 de lei. Asta ne spune Orban și știm că au mai făcut-o altădată!”, a afirmat Fifor.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-11-01Parerea ta...

BORFAș
02 Noi 2019

Esti sigur de aceasta afirmatie, sterpule
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine