2020-02-26 22:35

Iohannis nu mai vrea DISTRUGEREA PSD. Preşedintele anunță că el va coordona Guvernul

 |  18:01
Iohannis nu mai vrea DISTRUGEREA PSD. Preşedintele anunță că el va coordona Guvernul

Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat, joi, la un miting electoral în judeţul Dâmboviţa, că la 30 de ani de la Revoluţie "vedem că abia acum începem să scăpăm de comunism şi vedem că de fapt ce ne-a ţinut în urmă, ce ne-a ţinut ca şi cum am fi avut o piatră de moară legată de gât este PSD-ul".

Președintele a renunțat la discursul prin care cerea distrugerea PSD și cere doar îndepărtarea de la putere, pentru o perioadă mai lungă de timp, a social-democraților. ”Eu vreau la putere pentru că doresc să coordonez această muncă de construcție în România.”, a spus Iohannis.

"În aceşti 30 de ani am fost noi vrednici, am făcut ce am promis, atunci, am construit noi o Românie liberă, democratică, care permite românilor să se simtă bine la ei acasă? Am construit noi o Românie care ne-a adus tuturor prosperitate, mulţumire, o viaţă sigură? Poate pentru unii da, dar sigur pentru mulţi încă nu. Încă nu am ajuns acolo, dar înainte să ne facem planuri despre cum vom schimba noi lucrurile în bine trebuie să vedem de ce am ajuns în 30 de ani numai până aici, de ce nu am ajuns mai departe, dacă ne uităm în urmă în aceşti 30 de ani vedem că abia acum începem să scăpăm de comunism şi vedem că de fapt ce ne-a ţinut în urmă, ce ne-a ţinut ca şi cum am fi avut o piatră de moară legată de gât este PSD-ul. PSD-ul este cauza principală pentru care România nu s-a dezvoltat mai mult, mai bine. Dar avem acuma speranţă să schimbăm lucrurile", a spus Klaus Iohannis în discursul ţinut în faţa celor aproximativ o mie de liberali prezenţi la întâlnirea electorală, citează stiripesurse.ro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-10-31Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
31 Oct 2019

eu as spune ca MAFIA FSN-ista adica CIUMA ROSIE este cea care a tinut Romania pe loc....iar PSD-ul este partidul cu cel mai mare procent de CIUMA ROSIE MAFIOTA..dar exista si la alte partide in procente mai mici
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine