2019-12-07 13:48

Iohannis: Nu voi încerca niciodată să spun Guvernului ce să facă

 |  21:45
Iohannis: Nu voi încerca niciodată să spun Guvernului ce să facă

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, marţi seară, la Palatul Victoria, la prima reuniune a Guvernului Cioloş că nu va încerca niciodată să spună Guvernului ce să facă sau să-i impună cum să facă, precizând că membrii Executivului vor găsi în el un partener.

"Astăzi, mai mult ca în zilele trecute, s-a speculat relaţia dumneavoastră cu mine. Eu vreau să vă spun câteva lucruri foarte clar: nu voi încerca niciodată să spun Guvernului ce să facă, nu voi încerca să impun Guvernului niciodată cum să facă. Aveţi toată libertatea şi toată răspunderea, dar în mine veţi găsi oricând, domnule prim-ministru, onoroate doamne ministru, onoraţi domni miniştri, un partener. Eu vreau ca România să funcţioneze bine, pentru asta e nevoie de un Guvern care funcţionează bine şi pentru asta este nevoie de comunicare", a spus Iohannis.

Şeful statului s-a declarat convins că se vor găsi cele mai bune căi de a colabora "pentru a rezolva multele probleme care abia aşteaptă să vină cineva şi să găsească soluţii la ele".


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-11-17Parerea ta...

ANONIM
18 Noi 2015

NICI UNUL DIN ACEASTA ADUNATURA si nici din cele anterioare SIMILARE , denumita impropriu GUVERN, alcatuita numai din OPORTUNISTII IMPOSTORI, SMIDOCTI SI SUBMEDIOCRI ori MAFIOTI ai capitalismului salbatic instalat dupa 1990 in Ro, nu au DEMNITATEA si CARACTERUL cuvenit unui DEMNITAR de STAT sau a unui om de ELITA VERITABIL.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray