2020-08-07 01:22

Iohannis, o nouă LOVITURĂ pentru Guvern: ”Această remaniere e nepotrivită și o REFUZ clar!”

 |  17:35
Iohannis, o nouă LOVITURĂ pentru Guvern: ”Această remaniere e nepotrivită și o REFUZ clar!”

Președintele vine cu un nou răspuns negativ pentru premier. Klaus Iohannis a anunţat că refuză remanierea propusă de Viorica Dăncilă, pe motiv că aceasta este nepotrivită.

”Am primit o corespondență de la doamna premier, ieri după-amiază. Doamna prim-ministru îmi cere o remaniere. Această remaniere este una nepotrivită și o refuz clar.

Acum, vine a treia oară cu o astfel de solicitare. Doamnă premeir vă spun direct și public trebuie să vă prezentați în Parlamentul României cu o solicitare de validare a Guvernului dumneafostră. Această nouă solicitare pe care o refuz vine cu o noutate. Este cras neconstituțională. S-a anunțat și public și în scris că ALDE a părăsit coaliția. Guvernul trebuie să meargă în fața Parlamentului. Doamna prim-ministru se teme de un vot în Parlament și încearcă să tragă de timp. PSD într-un mod jalnic se agață de putere. Niciun ministru nu va fi numit nou în Guvern decât după validarea din Parlamentul României ”, a declarat Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-09-12Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
12 Sep 2019

constitutia spune ca daca schimbi coalitia de guvernare trebuie sa vii cu guvernul la vot in parlament pentru validare.Cine crede ca ocoleste constitutia are probleme mari cu capul
CUCUVEAUA ROZ -BONTON
12 Sep 2019

Asa asa! bai nazi alogen ,pres edinte puturos Asa,ASA! nu te lasa ,...doar esti barbat
BABUIN
13 Sep 2019

Numai prostul are ideii fixe si permanente
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz