2020-08-04 19:57

Iohannis, o nouă reacție după REFERENDUM: ”Campanii de dezinformare grave cu accente EXTREMISTE”

 |  18:21
Iohannis, o nouă reacție după REFERENDUM: ”Campanii de dezinformare grave cu accente EXTREMISTE”

Președintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, că au existat campanii de dezinformare despre referendumul pentru familie, în care "au prelevat discursul urii și accente extremiste", lucru care "a tulburat pacea socială", informează Mediafax.

"Arta are o contribuție majoră la o viață socială sănătoasă, fiind spațiul exprimării libere a celor mai profunde și autentice trăiri. Prin artă, înțelegem mai bine că putem deveni mai bogați spiritual atunci când acceptăm diversitatea. În anul Centenarului, România a avut de trecut un test important, iar pacea socială a fost afectată de o perioadă de tensiuni care au precedat referendumul pentru modificarea Constituției. Când pacea socială este tulburată, întreaga societate are de suferit. Dezbaterea din jurul acestui referendum a fost dominată de campanii de dezinformare grave, în care au prevalat discursul urii și chiar accentele extremiste", a declarat Klaus Iohannis, miercuri la Palatul Cotroceni, unde a avut loc ceremonia de decorare a angajaților Teatrului Evreiesc de Stat, Cătălina Buzoianu și Ernst Leonhardt. În opinia șefului statului, "cultura și educația sunt căile principale prin care ne putem proteja în fața încercărilor virulente de manipulare. Numai prin educație și apelul la cultură putem deveni mai toleranți pentru a depăși, cu înțelepciune și maturitate, încercările de dezbinare a societății". 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-10-10Parerea ta...

ANONIM
10 Oct 2018

Ce jigodie! ce creatura mincinoasa!El este promotorul violentelor din 10 august din piata victoriei El a cultivat ura si veninul in societatea romaneasca Esti o scarba nebuna!
@ANONIM ATIT DE MAFIA PSD
10 Oct 2018

Violentele din 10 august au fost premeditate de puscariasul draknea care a comandat gazarea oamenilor pasnici. Mercenarii mafiei psd au actionat cu gaze si au reusit SA UCIDA UN PROTESTATAR. SI ALTE MII SA SUFERE . SPERAM CA PARCHETUL SA FACA LUMINA IAR PUSCARIASUL draknea sa ajunga la puscarie cu toata camarila criminala.
ANONIM
10 Oct 2018

MInciuni si dezinformare ,asta faci ba creatura nazista La asta va pricepeti Ma pis pe voi ,drogatilor Nici nu meritati mai mult decat scarba si greataHomalai imputiti!
ANONIM
10 Oct 2018

Zici ca un om a murit ?De ce, de la nebunia din capul sau Toti sunteti deviati la fel ca scarba aia care a murit Clienti ai spitalelor de nebuni
ANONIM
11 Oct 2018

POPORUL ROMAN ESTE UN POPOR DE SINUCIGASI A DEMONSTRAT ASTA IN SUTE DE ANI DE EXISTENTA. ARE IN GENA SA NARAVURILE SI CULTURILE; HOTIEI, TRADARII, CURVASARIEI, LACOMIEI, URII, UCIDERII, ETC SEMENILOR SAI. TOATE ACESTE NENOROCIRI, PENTRU CARE NU EXISTA LEAC, SUNT ACUMULATE DE LA POPOARELE MIGRATOARE, COTROPITOARE CARE AU INVADAT IN ISTORIA TIMPULUI, VREMELNIC ACESTE TINUTURI PAMANTESTI ALE ROMANIEI. POPORUL ROMAN ESTE PE CALEA DISPARITIEI SALE DEFINITIV SI IREVOCABIL, CA SI ALTE CIVILIZATII DISPARUTE PENTRU CA S-AU COMPORTAT, DEVORAT CA; SACALII, RECHINII, HIENELE, ETC
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz