2020-03-30 14:02

Iohannis pleacă din nou spre Germania

 |  17:26
Iohannis pleacă din nou spre Germania

Germania pare a fi destinația preferată a lui Iohannis. Președintele anunță o a doua vizită oficială în perioada 10-13 februarie. Asta după ce, tot anul acesta, și premierul Dacian Cioloș a fost deja la Berlin.

Din delegația președintelui Klaus Iohannis va face parte și deputatul Ovidiu Ganț, reprezentantul Forumului Democrat al Germanilor din România, potrivit unui memorandul citat, deplasarea acestuia fiind aprobată de conducerea Camerei Deputaților.

Pe 7 ianuarie, premierul Dacian Cioloș a făcut o vizită oficială în Germania, pe agenda discuțiilor fiind întărirea relațiilor bilaterale cu Germania și stabilirea obiectivelor comune pe agenda europeană, inclusiv migrația și politica externă a UE.

Președintele Klaus Iohannis nu se află la prima vizită oficială în Germania, aceasta fiind una dintre primele țări vizitate de șeful statului, după preluarea mandatului. În februarie 2015, Iohannis s-a întâlnit, la Berlin, cu cancelarul german Angela Merkel, printre subiectele abordate fiind atât aderarea României la Spațiul Schengen, cât și lupta împotriva terorismului.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-02-03Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine